Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Vasslekoncentrat

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost –

Vasslekoncentrat är rikt på mjölksyra, en svag organisk syra som har egenskapen att den verkar buffrande i kroppen. I mag-tarmkanalen bidrar mjölksyran till att föröka de goda bakterierna som behövs för en frisk och balanserad tarmflora.

Vasslekoncentrat som hälsokostprodukt

Kort om vasslekoncentrat 

Vasslekoncentrat är färsk ostvassla som fermenteras så att den näringsrika mjölksyran bildas. I vår moderna västerländska kost äter vi inte längre mycket fermenterade födoämnen jämfört med våra förfäder. Då kan Molkosan vara ett alternativ för att berika sin kost med mjölksyrabakterier. Näringsinnehållet är koncentrerat och det ger inte bara mjölksyrabakterier utan även kalcium, kalium, fosfor och andra mineraler. I mag-tarmkanalen bidrar mjölksyra till att föröka de goda bakterierna som behövs för en frisk och balanserad tarmflora. Vasslekoncentrat är 100 procent naturligt och fritt från laktos.

 

Hälsokostprodukter med vasslekoncentrat:

 

Fler produkter för mag-tarmhälsan hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close