3 vitaminer som huden älskar

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 20 september, 2016 · 0 comments

in Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Huden behöver näring både inifrån och utifrån för att må bra och vara i toppskick. Här följer exempel på 3 vitaminer som faktiskt gör skillnad och ger effekt när man applicerar dom på huden.

3 vitaminer som huden älskar

E-vitamin

Som alla antioxidanter i hudvård så bidrar E-vitamin till att minska bildandet av fria radikaler i huden. Inom hudvård är E-vitamin känd som reparationsvitaminet eftersom den bidrar till hudens fuktbarriär, reparerar skadad hud och stärker hudens motståndskraft. E-vitamin hittas ofta i produkter som är utformade att förbättra huden vid bristningar, ärr, akne, rosacea, och slapp hud som behöver få bättre elasticitet. Att tillföra E-vitamin är bra för alla hudtyper. Tips för naturliga produkter: ECO Vitamin E & Flower Serum från Eco modern essentials och SeboCalm Essence serum.

A-vitamin

A-vitamin är en annan antioxidant som är fantastisk för huden. A-vitamin är en av de mest studerade vitaminerna inom hudvård och anses vara en av de mest effektiva. A-vitamin är känd som hudföryngrande eftersom den har cellreparerande egenskaper. A-vitamin hittas ofta i produkter för anti-aging, solskadad hud, hyperpigmentering, för att förbättra elasticiteten, samt i produkter för akne och rosacea. Tips för naturliga produkter: Orange Blossom från Anne-Marie Börlind och Carrot Oil från rosenserien.

C-vitamin

C-vitamin är en antioxidant som medverkar i hudens kollagenproduktion. Som alla antioxidanter bidrar den till att motverka skador av fria radikaler som orsakar rynkor, ojämn hudton, slapp och åldrande hud. C-vitamin är en mycket uppskattad ingrediens i hudvård för att öka kollagenmängden och stärka kollagenstrukturen som är nödvändig för en slät och elastisk hud. Fantastisk för alla hudtyper, gammal som ung. Tips för naturliga produkter: C-vitaminserum från Eco modern essentials, Orange Blossom från Anne-Marie Börlind och C-vitaminserum med rosenrot från Rosenserien.

Återförsäljare av produkterna hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: