Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

3 vitaminer som huden älskar

av | sep 20, 2016 | Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Huden behöver näring både inifrån och utifrån för att må bra. Här följer exempel på 3 vitaminer som huden älskar och som man med fördel kan inkludera i sin hudvårdsrutin.

3 vitaminer som huden älskar

E-vitamin

Som alla antioxidanter i hudvård så bidrar E-vitamin till att minska bildandet av fria radikaler i huden. Inom hudvård är E-vitamin känd som reparationsvitaminet eftersom den bidrar till hudens fuktbarriär, reparerar skadad hud och stärker hudens motståndskraft. E-vitamin hittas ofta i produkter som är utformade att förbättra huden vid bristningar, ärr, akne, rosacea, rynkor och slapp hud som behöver få bättre elasticitet. Att tillföra E-vitamin är bra för alla hudtyper. Exempel på ett härligt E-vitaimnserum är Eco Vitamin E Serum från Eco Modern Essentials.

A-vitamin

A-vitamin är en annan antioxidant som är fantastisk för huden. A-vitamin är en av de mest studerade vitaminerna inom hudvård och anses vara en av de mest effektiva. A-vitamin är känd som hudföryngrande eftersom den har cellreparerande egenskaper. A-vitamin hittas ofta i produkter för anti-aging, solskadad hud, hyperpigmentering, för att förbättra elasticiteten, samt i produkter för akne och rosacea. Exempel på naturliga produkter med A-vitamin är Orange Blossom från Anne-Marie Börlind och Carrot Oil från rosenserien.

C-vitamin

C-vitamin är en antioxidant som medverkar i hudens kollagenproduktion. Som alla antioxidanter bidrar den till att motverka skador av fria radikaler som orsakar rynkor, ojämn hudton, slapp och åldrande hud. C-vitamin är en mycket uppskattad ingrediens i hudvård för att öka kollagenmängden och stärka kollagenstrukturen som är nödvändig för en slät och elastisk hud. Fantastisk för alla hudtyper, gammal som ung. Exempel på naturliga serum med C-vitamin är C-vitaminserum från Eco modern essentials, Orange Blossom från Anne-Marie Börlind och C-vitaminserum med rosenrot från Rosenserien.

 

Återförsäljare av produkterna hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close