Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Biosolis Self Tanning Moisturizing Spray

av | jul 9, 2020 | Ansiktsvård, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– I samarbete med Bodystore – Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Att använda en brun utan sol är den bästa genvägen till en solkysst hud utan att behöva pressa i solen och skada huden. Här följer om Biosolis Self Tanning Moisturizing Spray. En naturlig BUS-produkt som ger ett jämnt och fint resultat.

Så fungerar en naturlig brun utan sol

En naturlig eller ekologisk brun utan sol ”BUS” innehåller DHA (Dihydroxyacetone) som utvinns från olika sockerarter. I hudens översta lager (hornlagret) reagerar DHA med aminosyror som ger huden en solbrun färg. DHA tränger varken ner i huden eller reagerar med levande hudceller så det är helt säkert att använda.

Biosolis Self Tanning Moisturizing Spray

Biosolis Self Tanning Moisturizing Spray kommer i en smidig sprayflaska som gör den lätt att applicera. Den absorberas och torkar snabbt, vilket gör att du slipper kladd. Fungerar lika bra för kroppen som för ansiktet. Produkten innehåller även aloe vera gel som tillsammans med chia vårdar huden.

Användning:

 1. Eftersom brun utan sol sätter sig på det yttersta hudlagret är det viktigt att få bort smuts och döda hudceller innan applicering för att få en jämnt och bra resultat. Använd en skrubbhandske eller loofah i duschen och exfoliera i cirkelrörelser över hela kroppen.
 2. Smörj in huden med en återfuktande kräm och låt den absorberas ordentligt.
 3. Spraya produkten i ett jämnt lager över kropp och ansikte. Den är färglös när den appliceras och efter ett par timmar börjar färgen utvecklas och fortsätter att bli djupare 24 timmar efteråt. Det rekommenderas att du inte badar eller duschar 3 timmar efter applicering.
 4. Om du efter 24 timmar upplever att du vill ha en djupare färg kan du återapplicera för en mörkare ton.
 5. Färgen varar allt från 3 till 6 dagar beroende på hur mycket du duschar/badar. Färgen håller även bättre om du smörjer in dig med en återfuktande kräm/olja varje dag.

 

Biosolis Self Tanning Moisturizing Spray kan du köpa här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Anna J

  Tycker om att använda en brun utan sol ibland. Tack för tipset, ska testas nästa gång. 🙂

  Svara
 2. Karro

  Bra produkter!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close