Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Biosolis Sun spray SPF 50+

av | jun 18, 2020 | Ansiktsvård, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 6 Kommentarer

– I samarbete med Bodystore – Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Att välja ett naturligt solskydd framför ett kemiskt tycker jag själv är superviktigt. Det spelar en stor roll för både hälsan och miljön. Biosolis Sun spray SPF 50+ innehåller ett fysikaliskt solfilter med naturliga mineraler som ger ett högt skydd mot UVA och UVB-strålning. Den är skönt återfuktande och lämnar ingen vit hinna på huden.

Biosolis Solspray SPF 50+ recension

Om Biosolis solskydd

Det fysikaliska solfiltret i Biosolis produkter är baserat på naturliga mineraler, vilket betyder att det inte skadar miljön eller korallreven. Fysikaliska solfilter är även helt säkra att använda på huden eftersom det stannar på hudytan till skillnad från syntetiska kemiska filter som absorberas av huden.

Biosolis produkter innehåller 100 % naturliga ingredienser. Man har även använt sig av aloe vera istället för vatten i kombination med vegetabiliska oljor. Det gör produkten lugnande, vårdande och fuktgivande. En annan intressant ingrediens är den ayurvediska örten karanjaolja som är tillsatt för att ge extra fukt, skydd och vård till hudens övre lager.

Biosolis har solskyddsprodukter med SPF 15, 20, 30 och 50+. Själv använder jag alltid en produkt med hög solskyddsfaktor 50+ på ansikte, hals och dekolletage. På resten av kroppen där huden inte är lika känslig använder jag antingen 30 eller 50+ beroende på hur länge jag ska vistas i solen.

Biosolis Sun Spray SPF 50+ 100 ml

Biosolis Sun Spray SPF 50+ är en lättflytande solskyddskräm som kan användas på både ansikte och kropp. Den ger dig ett bra skydd, är lätt att applicera, passar alla hudtyper och är vattenavvisande. När man först sprayar produkten på huden så har den en lite gulaktig färg och mjölkig konsistens, men så fort man masserar in den så försvinner den färgen. Den lämnar alltså inte någon vit hinna på huden som många solprodukter med hög solskyddsfaktor kan göra. Tvärtom ger den en fin lyster och huden känns skönt återfuktad. Doften skiljer sig också från den traditonella ”solskyddsdoften”, den är lite mjukt blommig och somrig, som jag själv upplever som mycket angenäm.

 

Återförsäljare av Biosolis produkter hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Kattis

  Superbra! En av de bättre när det kommer till konsistens tycker jag.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja dom har verkligen lyckats med konsistensen. Riktigt skön att använda.

   Svara
 2. Ylva S

  Tack för tipset! Behöver ladda upp med solskydd. 🙂

  Svara
 3. Mia

  Älskar Biosolis produkter. Bra innehåll och känns sköna på huden. Rekommenderar.

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close