Att få bort brun utan sol fläckar

by Mikaela Bjerring on 25 juni, 2016 · 4 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Ansiktsvård, Blogg, Huskurer - Husmorstips, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Att använda en ekologisk brun utan sol kan vara lösningen när man vill ha lite färg, men slippa utsätta huden för skadliga solstrålar. Men lika snyggt som det kan bli, lika fel kan det ibland gå. Du kanske till din förfäran upptäckt att du slarvat med appliceringen eller glömt att tvätta händerna efteråt. Lugn! Här följer några tips om hur du snabbt kan få bort missprydande brun utan sol fläckar.

Att få bort brun utan sol fläckar
Att använda en ekologisk brun utan sol kan vara en fantastisk lösning när man vill ha lite färg. Det finns även ett bra utbud idag och många produkter som ger en jämn och fin brun ton. För den som är intresserad av att läsa mitt föregående inlägg om naturliga och ekologiska brun utan sol produkter så kan du göra det här.

För att få ett bra resultat gäller det att förbereda huden och applicera produkten på rätt sätt. Ett annat vanligt misstag är att man slarvat med att tvätta händerna noga efteråt. Skulle du råka ut för ränder och ojämnheter så följer här några tips om hur du kan få bort fläckarna med några naturliga ingredienser.

Naturliga medel för att få bort brun utan sol fläckar

1. Citronjuice – bikarbonat – olja: Blanda bikarbonat med citronjuice och lite olja och massera in på fläckarna med en skrubbhandske under ett par minuter. Låt verka i 5-10 minuter och tvätta av med tvål och vatten. Denna metod visade sig väldigt effektiv och fläckarna försvann helt.

2. Citronjuice – salt: En annan metod som jag provade var att använda citronjuice och salt. Använd en skrubbhandske och massera blandningen på fläckarna i några minuter. Låt sedan verka i 5-10 minuter. Tvätt därefter huden med tvål och vatten. Fläckarna bleknade, men försvann inte helt. Skulle nog gå bort om man upprepade proceduren ett par gånger till.

3. Äppelcidervinäger – socker: En sista metod som jag provade var att använda äppelcidervinäger och socker. Massera in blandningen med en skrubbhandske och låt verka i 5-10 minuter. Tvätta därefter av med tvål och vatten. Fläckarna blektes något, men helt klart inte det bästa alternativet.

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Sara juni 27, 2016 kl. 14:24

Detta tipset hade jag behövt för några veckor sedan då jag använde brun utan sol och blev helt fläckig. Ska spara sidan om jag behöver det i framtiden. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring juni 28, 2016 kl. 11:04

Ja spara gärna sida, men hoppas att du inte råkar ut för det igen. 🙂

Svara

3 Emmy juli 5, 2016 kl. 08:06

Tack för tipset!

Svara

4 Mikaela Bjerring juli 6, 2016 kl. 13:03

Varsågod! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: