Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Att få bort brun utan sol fläckar

av | jun 25, 2016 | Ansiktsvård, Blogg, Huskurer - Husmorstips, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till bodystore.com –

Att använda en ekologisk brun utan sol kan vara lösningen när man vill ha lite färg, men slippa utsätta huden för skadliga solstrålar. Men lika snyggt som det kan bli, lika fel kan det ibland gå. Du kanske till din förfäran upptäckt att du slarvat med appliceringen eller glömt att tvätta händerna efteråt. Här följer några tips om hur du snabbt kan få bort missprydande brun utan sol fläckar.

Att få bort brun utan sol fläckar

Att använda brun utan sol

Att använda en ekologisk brun utan sol kan vara en fantastisk lösning när man vill ha lite färg. Det finns även ett bra utbud idag och många produkter som ger en jämn och fin brun ton. För den som är intresserad av att läsa mitt föregående inlägg om naturliga och ekologiska brun utan sol produkter så kan du göra det här.

För att få ett bra resultat gäller det att förbereda huden och applicera produkten på rätt sätt. Ett annat vanligt misstag är att man slarvat med att tvätta händerna noga efteråt. Skulle du råka ut för ränder och ojämnheter så följer här några tips. Här har jag själv provat tre olika alternativ med naturliga ingredienser som man ofta har hemma.

Naturliga medel för att få bort brun utan sol fläckar

1. Citronjuice – bikarbonat – olja: Blanda bikarbonat med citronjuice och lite olja och massera in på fläckarna med en skrubbhandske under ett par minuter. Låt verka i 5-10 minuter och tvätta av med tvål och vatten. Denna metod visade sig väldigt effektiv och fläckarna försvann i stort sätt helt.

2. Citronjuice – salt: En annan metod som jag provade var att använda citronjuice och salt. Använd en skrubbhandske och massera blandningen på fläckarna i några minuter. Låt sedan verka i 5-10 minuter. Tvätta därefter huden med tvål och vatten. Fläckarna bleknade, men försvann inte helt. Skulle nog gå bort om man upprepade proceduren ett par gånger till.

3. Äppelcidervinäger – socker: En sista metod som jag provade var att använda äppelcidervinäger och socker. Massera in blandningen med en skrubbhandske och låt verka i 5-10 minuter. Tvätta därefter av med tvål och vatten. Fläckarna blektes något, men de försvann inte helt.

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Sara

  Detta tipset hade jag behövt för några veckor sedan då jag använde brun utan sol och blev helt fläckig. Ska spara sidan om jag behöver det i framtiden. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja spara gärna sida, men hoppas att du inte råkar ut för det igen. 🙂

   Svara
 2. Emmy

  Tack för tipset!

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close