Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus – 

Boken ”Detoxa ditt liv” är ett 21-dagars detoxprogram som fokuserar på hela dig som person. Den ger dig vägledning om hur du kan rensa både kropp och själ så du kan uppnå bättre hälsa och ett större välbefinnande på flera nivåer.

Boken "Detoxa ditt liv"

Att göra en detox innebär att man hjälper kroppens reningssystem att effektivare föra ut avfall och slaggprodukter. Men för att verkligen rensa ut och öka sitt välmående bör man se till helheten. Vad vi inte får glömma är att vi inte bara är kropp, utan även hjärna och själ. Det betyder att vi behöver lägga lika mycket vikt på det mentala som det fysiska. Det innebär att vi även måste rensa ut giftiga tankar och känslor. Vårda vår miljö både inom oss och runt omkring oss. Se efter vår relation till oss själva, lik väl som våra relationer till andra. Känna efter vad vi mår bra av och vad som inte gynnar vårt välbefinnande. Vår fysiska hälsa och vår mentala hälsa går hand i hand och bildar vår helhet.

Boken “Detoxa ditt liv”

Det är även den helheten som författaren Dr. Deanna Minich fokuserar på i sin bok ”Detoxa ditt liv”. Ett fantastiskt hjälpmedel för den som verkligen vill göra en förändring för att uppnå bättre hälsa och större välbefinnande. Det är en handbok som ger dig vägledning steg för steg om hur du tillför mer av det som får dig att må bra och hur du eliminerar sånt som får dig att må dåligt.

I boken kan du göra en personlighetstest. Få reda på vad som saknas eller bör uteslutas just hos dig. Du hittar recept, matsedlar, tankeövningar och avslappningsövningar. Du får massor med tips och råd som hjälper dig att bli sundare i både kropp, hjärna och själ. En väg för att bli piggare och mer harmonisk, så du kan öka på lågan av livsglädje.

Om författaren

Författaren Dr. Deanna Minich är en internationellt erkänd hälsoexpert, med mer än 20 års erfarenhet. Hon håller föreläsningar om näringslära och funktionsmedicin och undervisar om kost. Boken ”Detoxa ditt liv” har blivit en internationell succé som inspirerat människor världen över.

 

Återförsäljare av boken “Detoxa ditt liv” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

2 Kommentarer

  1. Emmy

    Tack för tipset! Boken är inhandlad nu, så på fredag kör jag 21-dagars detoxprogram! 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close