Boktips! ”Detoxa ditt liv”

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus -

by Mikaela Bjerring on 2 februari, 2017 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Detox-kost, Hälsa, Livsstil, Livsstilsförändringar, Psykisk hälsa

Boken ”Detoxa ditt liv” är ett 21-dagars detoxprogram som fokuserar på hela dig som person. Den ger dig vägledning om hur du kan rensa både kropp och själ så du kan uppnå bättre hälsa och ett större välbefinnande på flera nivåer.

Att göra en detox innebär att man hjälper kroppen att eliminera slaggprodukter och toxiner som lagrats. Men för att verkligen rensa ut och öka sitt välmående bör man se till helheten. Vad vi inte får glömma är att vi inte bara är kropp, utan även hjärna och själ. Det betyder att för att man verkligen ska kunna må bra på alla plan så kan man inte bara fokusera på det fysiska. Man måste lägga lika stor vikt på det mentala. Det innebär att vi även måste rensa ut giftiga tankar och känslor. Vårda vår miljö både inom och runt omkring oss. Se efter vår relation till oss själva, lika väl som våra relationer till andra. Känna efter vad vi mår bra av och vad som inte gynnar vårt välbefinnande. Vår fysiska hälsa och vår mentala hälsa går hand i hand och bildar vår helhet.

Det är även den helheten som författaren Dr. Deanna Minich fokuserar på i sin bok ”Detoxa ditt liv”. Ett fantastiskt hjälpmedel för den som verkligen vill göra en förändring för att uppnå bättre hälsa och större välbefinnande. Det är en handbok som ger dig vägledning steg för steg om hur du tillför mer av det som får dig att må bra och hur du eliminerar sånt som får dig att må dåligt.

I boken kan du göra en personlighetstest. Få reda på vad som saknas eller bör uteslutas just hos dig. Du hittar recept, matsedlar, tankeövningar och avslappningsövningar. Du får massor med tips och råd som hjälper dig att bli sundare i både kropp, hjärna och själ. En väg för att bli piggare och mer harmonisk, så du kan öka på lågan av livsglädje.

Författaren Dr. Deanna Minich är en internationellt erkänd hälsoexpert, med mer än 20 års erfarenhet. Hon håller föreläsningar om näringslära och funktionsmedicin och undervisar om kost. Boken ”Detoxa ditt liv” har blivit en internationell succé som inspirerat människor världen över.

Återförsäljare av boken ”Detoxa ditt liv” hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Emmy mars 19, 2018 kl. 09:03

Tack för tipset! Boken är inhandlad nu, så på fredag kör jag 21-dagars detoxprogram! 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring mars 19, 2018 kl. 11:09

Härligt Emmy! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: