Boktips! ”Medveten andning”

by Mikaela Bjerring on 2 oktober, 2016 · 2 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus -

in Alternativ medicin, Andningen - Luftvägarna, Blogg, Böcker om hälsa, Energibrist, Hälsa, Psykisk hälsa, Stress

I boken ”Medveten andning: grunden för hälsa, energi och harmoni” får du en ingående förklaring till varför effektiv och rätt andning är så viktigt för hälsa. Med medveten andning får vi en bra syresatt kropp vilket har en enorm betydelse för att vi ska kunna må bra och fungera optimalt både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

Boken medveten andning
Författaren till ”Medveten andning: grunden för hälsa, energi och harmoni”, Anders Olsson gör i boken en väldigt bra liknelse med att ineffektiv andning är som att köra bil med handbromsen lite åtdragen. Vi kommer dit vi ska, men vi tvingas trampa hårdare på gaspedalen, det går åt mer bränsle och det sliter på bilen. När vi andas fel och inte får tillräckligt med syre så får vi energibrist, våra kroppsfunktioner och hjärnan kan inte fungera optimalt vilket sätter kroppen i ett stresstillstånd.

Andningen sker automatiskt, så det är ofta inget vi tänker på. Men faktum är att det flesta andas alldeles för ytligt och för snabbt vilket inte syresätter kroppen tillräckligt bra. Att vi andas rätt och att kroppen får tillräckligt med syre är en av de mest grundläggande faktorer för välmående och för att alla kroppsfunktioner ska fungera optimalt. Inget syre inget liv och otillräckligt med syre ingen hälsa.

Boken förklarar på ett lättläst sätt hur andningen fungerar i kroppen och hur en felaktig andning påverkar dig negativt. Anders Olsson har inspirerat tusentals människor att förbättra sin vardagsandning som medför stora hälsovinter så som: bättre sömn, mindre stress, ökad fettförbränning, stabilare blodtryck, ökad uthållighet och bättre återhämtning efter träning, bättre koncentration och lättare att tänka klart. Dessutom minskar den inre stressen, du får mer energi, större välbefinnande och mer harmoni. Fördelarna är många och dessutom är det en vana som är lätt att ändra på.

Återförsäljare till boken ”Medveten andning: grunden för hälsa energi och harmoni” hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Eva oktober 24, 2016 kl. 10:53

En riktigt bra bok!

Svara

2 Marika S oktober 24, 2016 kl. 10:57

Bra tips!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: