Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus.se – 

Genom medveten andning får vi en bra syrsatt kropp, vilket har en enorm betydelse för att vi ska kunna må bra och fungera optimalt både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. I boken “Medveten andning: grunden för hälsa, energi och harmoni” får du en ingående förklaring till varför effektiv och rätt andning är så viktigt för hälsa och hur du lär dig andas rätt.

Boktips! "Medveten andning"

Om boken medveten andning

Författaren till “Medveten andning: grunden för hälsa, energi och harmoni“, Anders Olsson gör i boken en väldigt bra liknelse med att ineffektiv andning är som att köra bil med handbromsen lite åtdragen. Vi kommer dit vi ska, men vi tvingas trampa hårdare på gaspedalen, det går åt mer bränsle och det sliter på bilen. När vi andas fel och inte får tillräckligt med syre så får vi energibrist, våra kroppsfunktioner och hjärnan kan inte fungera optimalt, vilket sätter kroppen i ett stresstillstånd.

Andningen sker automatiskt, så det är ofta inget vi tänker på. Men faktum är att det flesta andas alldeles för ytligt och för snabbt, vilket inte syresätter kroppen tillräckligt bra. Att vi andas rätt och att kroppen får tillräckligt med syre är en av de mest grundläggande faktorer för välmående och för att alla kroppsfunktioner ska fungera optimalt. Inget syre, inget liv och otillräckligt med syre, ingen hälsa.

Boken förklarar på ett lättläst sätt hur andningen fungerar i kroppen och hur en felaktig andning påverkar dig negativt. Anders Olsson har inspirerat tusentals människor att förbättra sin vardagsandning som medför stora hälsovinter så som: bättre sömn, mindre stress, ökad fettförbränning, stabilare blodtryck, ökad uthållighet, bättre återhämtning efter träning och bättre koncentration. Dessutom minskar den inre stressen, du får mer energi, större välbefinnande och mer harmoni. Fördelarna är många och dessutom är det en vana som är lätt att ändra på.

 

Återförsäljare till boken “Medveten andning: grunden för hälsa energi och harmoni” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Eva

    En riktigt bra bok!

    Svara
  2. Marika S

    Bra tips!

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close