Holistisk hälsa

Kost & Näring

Träning & Återhämtning

EKO & Hållbart

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

 

Kampanjer på passion för hälsa

Boktips! “Passionskoden” av Eva Sanner

av | mar 8, 2018 | Böcker om hälsa, Hälsa, Livsstil, Mental träning | 8 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus och Adlibris –

”Passionskoden – för ett helt och hållbart liv” är en personutvecklande bok skriven av Eva Sanner. Den bjuder på starka insikter och reflektioner. Det är en bok som ger dig vägledning så att du kan leva det liv du vill leva, uppleva mer passion och bli den person som du egentligen är.

Boktips! "Passionskoden" av Eva Sanner

Passion är en stark drivkraft

Passion är ett mäktigt ord som kan betyda mycket. Det är en benämning som sammanfattar starka känslor och en drivkraft. Vad passion är för någon, är väldigt individuellt och speglar vad som är syftet i den personens liv.

Att leva ut sin passion handlar om att ta chanser, njuta och vara sig själv. Att överge sina rädslor och sitt ego. Att våga slänga sig ut och ta risker för att skapa det liv man vill leva. Det gör att man kan komma i kontakt med sitt inre potential och öppna upp för möjligheter. Det gör att vi kan leva ett rikare liv, uppnå större njutning och utnyttja den tiden vi har.

Livet är under en konstant pågående förändring – både vi själva och allting runt omkring oss. Så för att få det mesta och bästa utav livet måste vi också fortsätta att utvecklas. Vi måste hålla igång glöden och forma det liv som gör oss lyckliga.

Om boken Passionskoden

I ”Passionskoden för ett helt och hållbart liv” tar författaren med dig på en resa som bjuder på starka reflektioner och konkreta tips. Du kommer att få utforska vad passion kan vara inom olika livsområden. Du får hjälp med vad det är som begränsar dig så du kan leva det liv du längtar efter. Det handlar om hur du kan ta bättre hand om dig själv fysiskt, psykiskt och emotionellt.

Boken är uppdelad i 16 kapitel som bland annat inkluderar vikten av att lyssna på kroppens behov av näring, rörelse och vila. Du kan läsa om hur du blir vän med dina känslor. Om hur du kan njuta av att vara människa – om sinnena, hjärnan och självkänsla.

Ett kapitel tar upp hur du kan våga vara du – att inte alltid vara realistisk och att utmana dig själv. Ett annat kapitel handlar om att våga släppa kontrollen – att lita på magkänslan och ha mod att välja nytt. Vidare kan du läsa om värdet av tiden och vad prioriteringar betyder och mycket mer.

Våra personligheter gör att vi är passionerade på olika sätt. I slutet av boken finns därför en översikt över olika passionstyper där du kan utröna om du är en kreatör, en manifesterare, ett lokomotiv, en mystiker eller någon annan av de totalt sju typerna.

Genom ett flertal övningar kan du också få hjälp med om hur du kan bli mer passionerad i ditt liv, i dina relationer och i ditt skapande. Om hur du kan leva det liv som känns rätt för dig och hur du kan bryta de normer som håller dig tillbaka att leva fullt ut. Hur du kan ta de steg och välkomna de utmaningar som krävs för att bli en lyckligare, friare människa och leva ett liv med mer passion.

“Passionskoden” är en bok som ger starka insikter och verkligen berör. Det är lika mycket en bok för en person som aktivt jobbar på sig själv, som för någon som inte riktigt lagt fokus på det innan. Det är en bok som passar alla som vill ha mer passion i livet på ett eller annat sätt.

Om författaren Eva Sanner

Eva Sanner är en framgångsrik psykosyntesterapeut som sedan mer än 20 år tillbaka jobbar som journalist inom området hälsa och personlig utveckling. Eva skriver regelbundet i ledande hälsotidskrifter och har gett ut en lång rad böcker genom åren. ”Passionskoden för ett helt och hållbart liv” är hennes nionde bok.

 

Boken “Passionskoden” finns att köpa på:

 

Relaterade inlägg:

Följ mig på Instagram för mer inspiration för en hälsosam livsstil.

Gilla/följ mig på Facebook där jag fyller flödet med nya inlägg och gamla favoriter.

Du kan även följa mig på Bloglovin och Pinterest där du kan spara inlägg som är intressanta för dig.

8 Kommentarer

 1. Anki

  Tack för tipset! Blev väldigt inspirerad av att läsa den nu. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Underbart Anki! Den är riktigt bra. 🙂

 2. Krestin

  Låter som en fantastisk bok. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Den är verkligen inspirerande. 🙂

 3. Ann

  Jag har passion för passion. 🙂 Tack för tipset! Har inhandlat boken nu. 🙂

  Svara
 4. Emma

  Kommer bli min sommarläsning. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Härligt Emma! Kommer bli riktigt bra sommarläsning 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Annonser

Facebook

Instagram

Antiinflammatorisk kost

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem. Läs mer…

Höja serotoninet naturligt

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra. Läs mer

Stödja lymfsystemet

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem. Läs mer

L-lysin vid munsår

Munsår som orsakas av herpesviruset är ofarligt, men det kan vara både besvärande och pinsamt. Genom studier har man sett att aminosyran L-lysin potentiellt kan minska antalet utbrott och tiden som munsåret är aktivt. Läs mer

Stödja immunförsvaret

Det finns mycket man kan göra för att stödja sitt immunsystem så det kan fungera effektiv. På så sätt ger man kroppen bra förutsättningar för att kunna strida tillbaka mot inkräktande virus och bakterier. Läs mer…

Stödja tarmfloran och maghälsan

Att magen och tarmsystemet fungerar optimalt och att tarmfloran är i balans är A och O för en bra hälsa. Det påverkar i hög grad immunsystemets utveckling och funktion. Det minskar även risken för  en rad hälsoproblem. Läs mer

Close