Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus och Adlibris –

”Passionskoden – för ett helt och hållbart liv” är en personutvecklande bok skriven av Eva Sanner. Den bjuder på starka insikter och reflektioner. Det handlar om hur vi förhåller oss till oss själva och samhället så väl som våra relationer till andra – arbetskollegor, vänner, kärlekspartners och i livet som helhet. Det är en bok som ger dig vägledning så att du kan leva det liv du vill leva, uppleva mer passion och bli den person som du egentligen är.

Boktips! "Passionskoden" av Eva Sanner

Passion är en stark drivkraft

Passion är ett mäktigt ord som kan betyda mycket. Det är en benämning som sammanfattar starka känslor och en drivkraft. Vad som är passion för någon är väldigt individuellt och speglar vad som är syftet i den personens liv. Att leva ut sin passion handlar om att ta chanser, njuta och vara sig själv. Att överge sina rädslor och sitt ego. Att våga slänga sig ut och ta risker för att skapa det liv man vill leva. Det gör att man kan komma i kontakt med sitt inre potential och öppna upp för möjligheter. Det gör att vi kan leva ett rikare liv, uppnå större njutning och utnyttja den tiden vi har.

Om boken Passionskoden

I ”Passionskoden för ett helt och hållbart liv” tar författaren med dig på en resa som bjuder på starka reflektioner och konkreta tips. Du kommer att få utforska vad passion kan vara inom olika livsområden och få hjälp med vad det är som begränsar dig så du kan leva det liv du längtar efter. Det handlar om hur du kan ta bättre hand om dig själv fysiskt, psykiskt och emotionellt.

Boken är uppdelad i 16 kapitel som bland annat inkluderar vikten av att lyssna på kroppens behov av näring, rörelse och vila. Du kan läsa om hur du blir vän med dina känslor. Om hur du kan njuta av att vara människa – om sinnena, hjärnan och självkänsla. Ett kapitel tar upp hur du kan våga vara du – att inte alltid vara realistisk och att utmana dig själv. Ett annat kapitel handlar om att våga släppa kontrollen – att lita på magkänslan och ha mod att välja nytt. Vidare kan du läsa om värdet av tiden och vad prioriteringar betyder och mycket mer.

Våra personligheter gör att vi är passionerade på olika sätt. I slutet av boken finns därför en översikt över olika passionstyper där du kan utröna om du är en kreatör, en manifesterare, ett lokomotiv, en mystiker eller någon annan av de totalt sju typerna. Genom ett flertal övningar kan du också få hjälp med om hur du kan bli mer passionerad i ditt liv, i dina relationer och i ditt skapande. Om hur du kan leva det liv som känns rätt för dig och hur du kan bryta de normer som håller dig tillbaka att leva fullt ut. Hur du kan ta de steg och välkomna de utmaningar som krävs för att bli en lyckligare, friare människa och leva ett liv med mer passion.

“Passionskoden” är en bok som ger starka insikter och verkligen berör. Oavsett om man är den som aktivt jobbar på sig själv, eller om man är någon som inte riktigt har lagt mycket fokus på det innan, så är det en bok som passar alla som vill ha mer passion i livet på ett eller annat sätt. Livet är under en konstant pågående förändring – både vi själva och allting runt omkring oss. Så för att få det mesta och bästa utav livet måste vi också fortsätta att utvecklas. Vi måste hålla igång glöden och forma det liv som gör oss lyckliga.

Om författaren Eva Sanner

Eva Sanner är en framgångsrik psykosyntesterapeut och jobbar sedan mer än 20 år tillbaka som journalist inom området hälsa och personlig utveckling. Hon skriver regelbundet i ledande hälsotidskrifter och har gett ut en lång rad böcker genom åren. ”Passionskoden för ett helt och hållbart liv” är hennes nionde bok.

 

Boken “Passionskoden” hittar du på Adlibris och Bokus

 

Relaterade inlägg:

 

8 Kommentarer

 1. Anki

  Tack för tipset! Blev väldigt inspirerad av att läsa den nu. 🙂

  Svara
 2. Krestin

  Låter som en fantastisk bok. 🙂

  Svara
 3. Ann

  Jag har passion för passion. 🙂 Tack för tipset! Har inhandlat boken nu. 🙂

  Svara
 4. Emma

  Kommer bli min sommarläsning. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Härligt Emma! Kommer bli riktigt bra sommarläsning 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close