Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Boktips! “Supermat – läkande mat från naturens hjärta”

av | aug 3, 2016 | Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, IFD - Antiinflammatorisk kost, Kost, Livsmedel, Örtmedicin, Superfoods | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus –

“Supermat – läkande mat från naturens hjärta” är en bok för den som vill äta sig till bättre hälsa. Här kan du lära dig mer ingående om livsmedel med exceptionella näringsvärden som innefattar begreppet “supermat”. En bok full av värdefull information och inspiration, samt en mängd recept som kan lyfta din hälsa till en helt ny nivå.

Boktips! "Supermat - läkande mat från naturens hjärta"

John Opsahl, författare till boken ” Supermat – läkande mat från naturens hjärta” är en av Nordens ledande experter på supermat. Han har levt enligt holistiska principer ända sedan barndomen och supermat har varit en stor del av hans liv.

Genom sin internationella verksamhet som terapeut och livscoach hjälper han människor att leva hälsosammare. Han har en lång erfarenhet som kostexpert och produktutvecklare inom supermat och kosttillskott. John har väglett människor över hela världen till en bättre livsstil och genom hans bok kan du själv ta del av många av hans värdefulla och inspirerande tips.

Det är en bok för dig som vill ta kontroll över din hälsa genom att äta livsmedel med hög näringstäthet och därmed främja hälsan genom den mat du äter. Vår mat är trots allt vår bästa medicin och ger oss bra förutsättningarna för att leva ett friskt och energirikt liv. Med supermat som en del av din kost kan du äta dig frisk, få mer ork, ny energi och bättre hälsa.

Boken introducerar läsaren till över 70 olika typer av supermat, tillsammans med detaljerade beskrivningar av vad de verksamma ämnena gör för kroppen. Du får dessutom 120 inspirerande recept som visar hur man enkelt kan inkludera supermat som en del av kosten för hela familjen.

 

Återförsäljare av boken “Supermat – läkande mat från naturens hjärta” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Emma

    Köpte denna för något år sedan. Riktigt bra bok!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close