Boktips! ”Supermat – läkande mat från naturens hjärta”

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Grön gåva -

by Mikaela Bjerring on 3 augusti, 2016 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, IFD - Antiinflammatorisk kost, Kost, Livsmedel, Örtmedicin, Superfoods

”Supermat – läkande mat från naturens hjärta” är en bok för den som vill äta sig till bättre hälsa. Här kan du lära dig mer ingående om livsmedel med exceptionella näringsvärden som innefattar begreppet ”supermat”. En bok full av värdefull information och inspiration, samt en mängd recept som kan lyfta din hälsa till en helt ny nivå.

Supermat - läkande mat från naturens hjärta
John Opsahl, författare till boken ” Supermat – läkande mat från naturens hjärta” är en av Nordens ledande experter på supermat. Han har levt enligt holistiska principer ända sedan barndomen och supermat har varit en stor del av hans liv.

Genom sin internationella verksamhet som terapeut och livscoach hjälper han människor att leva hälsosammare. Han har en lång erfarenhet som kostexpert och produktutvecklare inom supermat och kosttillskott. John har väglett människor över hela världen till en bättre livsstil och genom hans bok kan du själv ta del av många av hans värdefulla och inspirerande tips.

Det är en bok för dig som vill ta kontroll över din hälsa genom att äta livsmedel med hög näringstäthet och därmed främja hälsan genom den mat du äter. Vår mat är trots allt vår bästa medicin och ger oss de bästa förutsättningarna för att leva ett friskt och energirikt liv. Med supermat som en del av din kost kan du äta dig frisk, få mer ork, ny energi och bättre hälsa.

Boken introducerar läsaren till över 70 olika typer av supermat, tillsammans med detaljerade beskrivningar av vad de verksamma ämnena gör för kroppen. Du får dessutom 120 inspirerande recept som visar hur man enkelt kan inkludera supermat som en del av kosten för hela familjen.

Återförsäljare av boken ”Supermat – läkande mat från naturens hjärta” hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Emma augusti 8, 2016 kl. 07:00

Köpte denna för något år sedan. Riktigt bra bok!

Svara

2 Mikaela Bjerring augusti 8, 2016 kl. 19:22

Visst är det en fantastiskt bra bok!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: