Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Burt’s Bees Hand Salve

av | apr 4, 2011 | Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Nordicfeel.se –

Burt’s Bees Hand Salve är en naturlig och ekologisk handkräm/salva. Den är speciellt utvecklad för torra och spruckna händer som behöver rikligt med fukt och vård.

Burt's Bees Hand Salve

Burt’s Bees Hand Salve

Burt’s Bees Hand Salve består av botaniska oljor, örter, bivax och med kallpressad olivolja som huvudingrediens. Produkten har en lite kryddig, nötig och blommig doft, som jag själv finner mycket tilltalande.

Det är en intensiv och djupverkande handsalva och passar därför oerhört bra för händer som är mycket torra och lätt får hudsprickor. Det tar tid för salvan att tränga in i huden så det bästa är att smörja in händerna med den innan man går och lägger sig på kvällen. På så sätt har den har tid att verka under natten.

Även om detta är en handkräm, så fungerar den även riktigt bra som fotkräm för torra och vintertrötta fötter. Smörj in fötterna och sätt på strumpor som du sedan sover med.

 

Återförsäljare av Burt’s Bees Hand Salve hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Energibruden

  Jag skulle säkert gilla den :-). Feta krämer kan man använda på kvällen/natten. Man smörjer in sig och sätter på sig bomullshandskar som finns att köpa på apoteket. Det hjälper krämer att gå in ordentligt i huden. Jättebra! Jag har använt en bisalva som heter Superbra, vilken också var väldigt bra.
  Jag använder den hela tiden nu. Kolla in länken om du är intresserad. Det var en kompis som rekommenderade den, köpte den i en hälsokostaffär.

  Svara
 2. Linn Jansson

  Kul att läsa dina recensioner, blir sugen på att prova alla produkter jag med!
  Håller med föregående talare angående att det nog är smart att använda salvan under natten. Just det tipset fick vi faktiskt av representanterna från Burt’s Bees som var med på Spottingen den 12:e mars 🙂

  Ha det gott!
  Linn, Spot and Tell

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close