Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream

av | apr 11, 2011 | Aromaterapi & Eteriska oljor, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Nordicfeel.se –

Lemon Butter Cuticle Cream är en glad överraskning från Burt’s Bees. En ekologisk och naturlig produkt som gör ett underbart jobb med att vårda och återfukta naglar och nagelband.

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream

Lemon Butter Cuticle Cream

Lemon Butter Cuticle Cream är 100 % naturlig och tillverkad av ekologiska råvaror. Produkten innehåller bivax, mandelolja, eterisk citronolja, kakaosmör, E-vitamin, solrosolja, rosmarinolja, candelillavax, och betakaroten.

Den fräscha citrusdoften får det att riktigt vattnas i munnen. Man blir nästan sugen på att äta upp produkten istället för att smörja in den på naglarna. Krämen är väldigt dryg, så en liten mängd räcker långt. Den har en fast konsistens som smälter vid applicering, behaglig att använda och absorberas lätt. Lemon Butter Cuticle Cream gör nagelbanden mjuka och ger naglarna en otrolig glans och lyster på såväl målade som omålade naglar.

 

Återförsäljare av Lemon Butter Cuticle Cream hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Anna

    Jag använde Burts Bees produkter när jag bodde i USA! Håller med dig, dom är helt underbara!!!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close