Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Burt´s Bees Lip Balm – Rena lyxen för läpparna

av | mar 29, 2011 | Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Läppvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Nordicfeel.se –

Läpparna är ett område som utsätts för mycket påfrestningar. Kyla, vind, torr luft och sol kan sätta sina spår och lämna dom torra, nariga och spruckna. Även ålderstecken visar sig ofta snabbt här, och många glömmer bort att ge läpparna den näring och skydd som de behöver. Här tycker jag själv att Burt’s Bees Lip Balm gör ett fantastiskt jobb med att ge vård och fukt på djupet.

Burt´s Bees Lip Balm - Rena lyxen för läpparna

Burts’s Bees Beeswax Lip Balm

Burts’s Bees Beeswax Lip Balm är ett 100% naturligt och ekologiskt läppbalsam som innehåller kokos- och solrosolja, vilka är rika på essentiella fettsyror. Ett inslaget av pepparmintsolja ger en uppfriskande och fräsch känsla.

Bivaxet som är huvudingrediensen ger en underbara doft och färg och bidrar med rikligt med fukt och näring. Med andra ord är de sammanslagna ingredienserna rena lyxen för läpparna. Läppbalsamet kommer även i en återvinningsbar förpackning, vilket ger produkten ett extra plus i kanten.

 

Återförsäljare av Burts’s Bees Beeswax Lip Balm hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

  1. Fia

    Älskar Burt’s bees produkter. Lip balmet är riktigt bra, även hudvårdsprodukterna med bidrottninggelé är superbra!

    Svara
  2. Miriam

    Låter som riktigt bra produkter, ska kolla in länken med produkterna.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close