Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Glutenfria banan- och blåbärsmuffins

av | mar 9, 2015 | Blogg, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Laktosfritt, Livsmedel, Recept | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Här följer ett recept på himmelskt goda banan- och blåbärsmuffins som går snabbt och enkelt att göra. De är glutenfria och laktosfria, där sötman kommer helt och hållet från bananer.

Glutenfria banan- och blåbärsmuffins

Detta behöver du: (10 st):

Så här gör du:

  1. Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
  2. Blanda mandelmjöl, bakpulver, vaniljpulver och havssalt i en skål.
  3. Ta en ny skål och mosa bananerna med en gaffel. Tillsätt kokosoljan och äggen och rör om väl.
  4. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda ihop till en jämn smet. Blanda till sist ner valnötter och blåbär.
  5. Klicka ut smeten i muffinsformar och grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter. Jag kan starkt rekommendera en muffinsplåt, annars finns det risk för att smeten flyter ut i formarna.

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close