Glutenfria banan- och blåbärsmuffins

by Mikaela Bjerring on 9 mars, 2015 · 0 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Laktosfritt, Livsmedel, Recept

Här följer ett recept på himmelskt goda banan- och blåbärsmuffins som går snabbt och enkelt att göra. De är glutenfria och laktosfria, där sötman kommer helt och hållet från bananer.

Detta behöver du: (10 st):

Så här gör du:

  1. Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
  2. Blanda mandelmjöl, bakpulver, vaniljpulver och havssalt i en skål.
  3. Ta en ny skål och mosa bananerna med en gaffel. Tillsätt kokosoljan och äggen och rör om väl.
  4. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda ihop till en jämn smet. Blanda till sist ner valnötter och blåbär.
  5. Klicka ut smeten i muffinsformar och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Jag kan starkt rekommendera en muffinsplåt, annars finns det risk för att smeten flyter ut i formarna.

Relaterade inlägg:

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: