Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Med några få ingredienser så kan du snabbt slänga ihop en fantastiskt god hemmagjord glass gjord på kokosmjölk. En mjölkfri variant utan tillsatt socker som kan ätas med gott samvete. Dessutom är den riktigt enkel att göra.

Jordgubbsglass gjord på kokosmjölk

Den bästa konsistensen på glassen får man om man använder en riktigt krämig kokosmjölk. Här har jag smaksatt med jordgubbar, men det går givetvis bra med andra bär eller frukter om man föredrar det. Genom att använda en kylskåpskall kokosmjölk och frysta bär så behöver den inte någon tid i frysen och kan avnjutas direkt.

Detta behöver du:

Topping:

Bär, frukt, kokoschips, nötter eller något annat som du föredrar.

Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienser till en krämig konsistens med hjälp av en stavmixer eller matberedare. Du kan självklart även använda en glassmaskin om du har det. Avnjut glassen direkt, eller ställ in den i frysen en stund och du vill ha en fastare konsistens.

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Loren

  Tack för tipset! Det både låter gott och ser gott ut så det ska jag absolut prova att göra.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja, det tycker jag du ska göra. Så enkel att göra och riktigt god blir den.

   Svara
 2. Margareta

  Fantastiskt gott! 🙂

  Svara
 3. Christina K.

  Gjorde glassen i går. Hela familjen älskade den, så det kommer vi göra ofta nu.

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close