Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Nice cream med smak av blåbär och kokos

av | sep 21, 2017 | Blogg, Kost, Laktosfritt, Paleo, Recept, Vegansk / Vegetarisk kost | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Nice cream med smak av blåbär och kokos som får smaklökarna att ta ett glädjeskutt. En vegansk glassvariant som till motsats till annan glass faktiskt innehåller bra näring. Dessutom tar den bara några minuter att göra och kan avnjutas direkt.

Nice cream med smak av blåbär och kokos

Nice cream är ett samlingsnamn för glass med ingredienser som gör gott för kroppen och som smakar gott. Fri från mjölkprodukter och vitt socker, med sötma som kommer enbart från frukter och bär. Den vanligaste basen när man gör nice cream är banan, men man kan även använda en annan krämig grundingrediens som t.ex. avokado. Utöver det så tillsätter man olika bär, frukter, nötter och smaksättning efter eget tycke. Här följer ett recept för nice cream som är naturligt sötad med banan och smaksatt med blåbär och kokos.

Detta behöver du (2 portioner):

Så här gör du:

1. Skiva bananerna och lägg in dom i frysen så dom blir djupfrysta.
2. Lägg dom frysta bananerna i en mixer tillsammans med blåbär, kokosflingor och vaniljpulver. Mixa tills du får en jämn och len textur.
3. Direkt från mixern så har den en konsistens av mjukglass, så den är redo att ätas direkt. Föredrar man en fastare konsistens, så kan man ställa in den i frysen någon timme.
5. Toppa med t.ex kokoschips, bär eller nötter.

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Laila. H

  Mums! Det ska jag prova 🙂

  Svara
 2. Malin

  Provade att göra detta idag. Tack för tipset blev supergott. 🙂

  Svara
 3. Mia

  Mums! 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close