Glutenfria mandel- och chokladmuffins

by Mikaela Bjerring on 26 oktober, 2017 · 4 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Recept

Här följer ett recept på ljuvligt goda chokladmuffins som är både glutenfria och laktosfria. Detta är verkligen muffins för chokladälskaren i allra högsta grad. Enkla att göra och en sann fröjd för smaklökarna.

Glutenfria mandel- och chokladmuffins

Detta behöver du (ca 8 st):

Så här gör du:

  1. Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
  2. Grovhacka den mörka chokladen.
  3. Vispa ägg och kokossocker poröst.
  4. Tillsätt mandelmjöl, kakao, kardemumma, vaniljsocker, bakpulver och blanda väl.
  5. Rör ner kokosoljan och de hackade chokladbitarna.
  6. Häll upp smeten i 8 muffinsformar. Det bästa är att använda sig av en muffinsplåt, annars finns det risk för att smeten flyter ut i formarna.
  7. Grädda i ca 20 minuter i mitten av ugnen tills dom har fått fin färg.

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Elisabeth Bergström oktober 28, 2017 kl. 17:41

Vill prenumerera! !!!!!!
Mvh
Elisabeth
Bergström

Svara

2 Mikaela Bjerring oktober 30, 2017 kl. 11:40

Då lägger jag till dig på nyhetsbrevet Elisabeth.

Svara

3 Lena november 6, 2017 kl. 22:14

Så gott! Ska spara receptet och prova i helgen. 🙂

Svara

4 Mikaela Bjerring november 6, 2017 kl. 22:28

Underbart Lena! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: