Blanda ihop samtliga ingredienser till en smidig deg. Pröva dig med fram med vätska så att degen inte blir för stabbig. Den ska vara våtare än en vanlig bröddeg.
Gör bollar av degen och kavla ut dom rätt så tunt mellan två bakplåtspapper. Stek bröden i en torr stekpanna på medelvärme. Tillaga bröden på ena sidan tills de fått en fin färg och börjat bubbla sig. Vänd sedan och stek klart på andra sidan.
Jag har gått ner 5 kilo på tre månader bara genom att utesluta gluten och inget annat! Att man kan göra så mycket gott utan gluten underlättar och saknar inte alls vanligt bröd, pasta m.m.
TACK! Det ska jag genast cykla och köpa ingredienserna till. Har helt klart delat det vidare. Ett par frågor… hur länge håller det sig? Kan man frysa in det? Hur många blir det ungefär av detta receptet? Eller missar jag kanske att det står någonstans? Känns som det blir mycket av det receptet? Om det inte håller / kan sparas, så skulle jag vilja göra 2-4 st ca. nämligen. Tack på förhand! <3
Receptet ger ca 8 st, så då kan du halvera det om du vill göra en mindre sats. 2-3 dagar skulle jag säga att det håller, men jag brukar värma eller rosta det om jag inte äter det nygräddat. Jag har provat att frysa in det och tinat det i brödrosten och det går alldeles utmärkt 🙂
Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här
Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem. Läs mer…
Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra. Läs mer…
Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem. Läs mer…
Munsår som orsakas av herpesviruset är ofarligt, men det kan vara både besvärande och pinsamt. Genom studier har man sett att aminosyran L-lysin potentiellt kan minska antalet utbrott och reducera tiden som munsåret är aktivt. Läs mer…
Det finns mycket man kan göra för att stödja sitt immunsystem så det kan fungera normalt och effektiv. På så sätt ger man kroppen bra förutsättningar för att kunna strida tillbaka mot inkräktande virus och bakterier. Läs mer…
Att magen och tarmsystemet fungerar optimalt och att tarmfloran är i balans är A och O för en bra hälsa. Det påverkar i hög grad immunsystemets utveckling och funktion. Det minskar även risken för en rad hälsoproblem. Läs mer…
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är okej med det, men du kan välja bort om du vill. AccepteraRejectLäs mer
Integritetspolicy & Cookiepolicy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Jag har gått ner 5 kilo på tre månader bara genom att utesluta gluten och inget annat! Att man kan göra så mycket gott utan gluten underlättar och saknar inte alls vanligt bröd, pasta m.m.
Åh, vad härligt! Visst kan man kan man göra mycket gott utan gluten. 🙂
Tack för tipset! Det ska jag prova, ser gott ut! Delar vidare till vänner som jag vet också skulle vilja ha receptet 🙂
Trevligt och tack för att du delar! 🙂
Mums, vad gott och vad enkelt det verkar vara att göra. Skall provas!
Härligt! Ja riktigt enkelt!
Det ska jag prova att göra! 😀
Låt mig gärna vet vad du tyckte 🙂
Åhh, så gott det ser ut! Det ska jag absolut göra!
Vad trevligt Mia!
TACK! Det ska jag genast cykla och köpa ingredienserna till. Har helt klart delat det vidare.
Ett par frågor… hur länge håller det sig? Kan man frysa in det? Hur många blir det ungefär av detta receptet? Eller missar jag kanske att det står någonstans? Känns som det blir mycket av det receptet? Om det inte håller / kan sparas, så skulle jag vilja göra 2-4 st ca. nämligen.
Tack på förhand! <3
Receptet ger ca 8 st, så då kan du halvera det om du vill göra en mindre sats. 2-3 dagar skulle jag säga att det håller, men jag brukar värma eller rosta det om jag inte äter det nygräddat. Jag har provat att frysa in det och tinat det i brödrosten och det går alldeles utmärkt 🙂