Happy trigger – För spända och ömma muskler

by Mikaela Bjerring on 1 maj, 2014 · 2 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Alternativ medicin, Blogg, Hälsa, Kroppsvård, Träningsredskap

Happy trigger är ett verktyg för självmassage för att effektivt behandla triggerpunkter på hela kroppen. Ett redskap som är lätt och smidigt att använda och som gör ett galant jobb med att komma åt dom där ömma punkterna utan att du behöver anstränga dig.

Happy trigger – För spända och ömma muskler
Om du någonsin fått en bra och djup vävnadsmassage, så vet du hur det är både smärtsamt men välgörande när terapeuten tar sin tumme eller armbåge och pressar på en specifik punkt och trycker tills spänningen släpper. Happy trigger är ett verktyg som du kan använda för att göra just det, men på egen hand. Redskapet ger ett otroligt tryck utan att du behöver anstränga dig. Man kommer verkligen åt muskelknutorna på ett effektivt sätt från alla möjliga vinklar och håll.

Skaparen bakom Happy trigger är akupunktören Tobias Schön som tog fram redskapet när han ville hitta ett alternativ och ett komplement till hans klienter att använda mellan behandlingar. Det blev uppkomsten av Happy Trigger som 2013 blev nominerad till guldäpplet vilket är hälsobranschens finaste pris. Produkten är CE-märkt, ergonomisk, stark och smidig att använda och tillverkat av svenskt fjäderstål och ek. En produkt som helt klart levererar!

Återförsäljare av happy trigger hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Kalle april 25, 2018 kl. 08:52

Bästa köp jag någonsin gjort! Man får verkligen ett bra tryck och lätt att komma åt överallt.

Svara

2 Mikaela Bjerring april 25, 2018 kl. 09:14

Visst är den väldigt effektiv och fantastisk vilket tryck man får utan att ta man behöver ta i.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: