Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

Happy trigger – För spända och ömma muskler

av | maj 1, 2014 | Alternativ medicin, Blogg, Hälsa, Kroppsvård, Träningsredskap | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Happy trigger är ett verktyg för självmassage för att effektivt behandla triggerpunkter på hela kroppen. Ett redskap som är lätt och smidigt att använda och som gör ett galant jobb med att komma åt dom där ömma punkterna.

Om du någonsin fått en bra och djup bindvävsmassage, så vet du hur det är både smärtsamt men välgörande när terapeuten tar sin tumme eller armbåge och pressar på en specifik punkt och trycker tills spänningen släpper. Happy trigger är ett verktyg som du kan använda för att göra just det, men på egen hand. Redskapet ger ett otroligt tryck utan att du behöver anstränga dig. Man kommer verkligen åt muskelknutorna på ett effektivt sätt från alla möjliga vinklar och håll.

Skaparen bakom Happy trigger är akupunktören Tobias Schön som tog fram redskapet när han ville hitta ett alternativ och ett komplement till hans klienter att använda mellan behandlingar. Det blev uppkomsten av Happy Trigger som 2013 blev nominerad till guldäpplet vilket är hälsobranschens finaste pris. Produkten är CE-märkt, ergonomisk, stark och smidig att använda och tillverkat av svenskt fjäderstål och ek. 

 

Återförsäljare av happy trigger hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Kalle

  Bästa köp jag någonsin gjort! Man får verkligen ett bra tryck och lätt att komma åt överallt.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är den väldigt effektiv och fantastisk vilket tryck man får utan att ta man behöver ta i.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close