Kosttillskott vid stress

by Mikaela Bjerring on 25 oktober, 2011 · 0 comments

in Blogg, Sjukdomar - Symtom

Stress kan aldrig undvikas helt, men det är viktigt att man lär sig hantera den.

Vid stress förbrukar kroppen mer näring. Detta kosttillskott är speciellt framtaget för personer som är utsatta för stress.

Kosttillskott vid stress

Kosttillskott vid stress

Stress kan även kallas för kroppens slit- och slängprocess och påverkar oss både fysiskt och psykiskt. Stress är en naturlig del av livet och kan aldrig undvikas helt. Det är däremot viktigt att man lär sig hantera den. Vid stress förbrukar kroppen mer näringsämnen och då speciellt B-vitaminer.

Detta är ett kosttillskott med fördröjd utsöndring, så att vitaminerna utsöndras långsamt under dagen. Denna produkt är speciellt framtagen för personer som är utsatta för stress.

Super stress 600 är ett komplett B-komplex och innehåller även 600 mg C-vitamin. Vitamin C är ett viktigt vitamin i vår kropp och en stark antioxidant som hjälper kroppen att skydda sig mot fria radikaler som bildas vid olika kemiska reaktioner i kroppen. Vid stress blir ofta vårat immunförsvar försvagat och även behovet av C-vitamin kan därför öka. C-vitamin underlättar även upptaget av järn i kosten samt har betydande roll i att bevara nervsystemets funktioner.

Här hittar du: Super stress 600 – Kosttillskott

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: