Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Man behöver inte alltid krångla till det. Ibland räcker det med några enkla ingredienser för att skapa en fest för smaklökarna. Ett exempel är dadlar fyllda med krämigt pistagesmör. RAW, veganskt och utan några konstigheter.

Pistagefyllda dadlar recept

Detta behöver du (20 st):

Recept för pistagesmör:

Så här gör du:

 1. Börja med att blötlägga pistagenötterna i ca 5 timmar. Det gör man för att bryta ner innehållet av antinutrienter så att de blir lättsmälta för magen. Det gör även så att näringsämnena aktiveras och då lättare kan tas upp av kroppen. Skölj nötterna, lägg dom i en skål och fyll på med vatten så att dom är helt täckta. Tillsätt en nypa salt och låt dom stå i ca 5 timmar. Efter blötläggningen sköljer du av dom i kallt vatten.
 2. Lägg pistagenötterna tillsammans med kokosoljan i en mixer/matberedare. Mixa tills du fått en krämig massa. Hur slätt du vill ha smöret är upp till dig. Själv föredrar jag lite ”chunky”.
 3. Tillsätt salt och vaniljpulver och smaka av.
 4. Skåra upp dadlarna, fyll dom med pistagesmör och garnera med en pistagenöt.

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Anna J

  Mums så gott! Det ska jag prova att göra en dag. 🙂

  Svara
 2. Karin

  Mums! Ser ju verkligen gott ut.

  Svara
 3. Ann-Marie

  Så gott det ser ut. Det receptet ska jag spara, Tack!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close