Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Recept på vetegrässmoothie

av | jun 29, 2014 | Blogg, Frukt-Grönt, Hälsa, Kost, Kosttillskott, Livsmedel, Recept, Superfoods | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost – 

Vetegräs är otroligt näringsrikt och innehåller en betydande mängd klorofyll, aminosyror, viktiga enzymer, mineraler och vitaminer. Här följer ett exempel på hur du kan göra en energigivande och välsmakande vetegrässmoothie.

Recept på vetegrässmoothie

Detta behöver du:

Blanda samtliga ingredienser i en mixer och och du har en näringsrik och välsmakande smoothie.

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Tina Nordberg

  Älskar vetegräs och mår så mycket bättre när jag dricker det regelbundet, min favorit bland greensprodukter.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är vetegräs bra. 🙂 Jag tycker även det tillhör de greens som smakar bäst, vilket gör det enkelt att inkludera i sin kost.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close