Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Städa grönt med ekologiska städprodukter

av | mar 20, 2017 | Blogg, Ekologiskt, Hälsa, Hushållsprodukter, Huskurer - Husmorstips | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

En vanligt missuppfattning är att ekologiska och naturliga städprodukter inte är lika effektiva som konventionella produkter när det kommer till att få det riktigt rent. Men så är det definitivt inte. Naturliga produkter kan var minst lika effektiva, samtidigt som vi slipper utsätta vårt hem, oss själva och miljön för starka kemikalier. Här följer några tips för ekologiska städprodukter som jag själv tycker fungerar fantastiskt bra.

Städa grönt med ekologiska städprodukter

Ekologisk allrengöringsspray från Lilly’s Eco Clean

Allrengöringssprayen från Lilly’s Eco Clean är en riktigt effektiv och miljövänlig produkt som gör rent utan skadliga kemikalier. Finns i två olika varianter, en med fräsch citrusolja och en med frisk eukalyptusolja. Sprayen är 99,9 % verksam mot bakterier och innehåller växtbaserade tensider som effektivt men skonsamt tar bort fett, kalk och smuts. Dessutom sprider den en fräsch doft i hemmet. Kan användas för att rengöra och polera de flesta ytor som t.ex. granit, sten, rostfritt stål, glas, speglar och kakel (dock inte vaxade ytor). Så väldigt användbar i hemmets alla rum. Dessutom kan allrengöringssprayen användas för att göra rent kyl, frys och ugn eftersom den inte innehåller ämnen som är ohälsosamma att använda runt mat.

Ekologiskt diskmedel från Lilly’s Eco Clean

Diskmedel med eterisk citronolja från Lilly’s Eco Clean är ett handdiskmedel som är riktigt drygt. Det innehåller växtbaserade tensider som rengör effektivt, men skonsamt. Dessutom har den rena eteriska citronoljan en naturlig antibakteriell verkan. Några droppar räcker långt.

Ekologisk Fönsterputsspray från Attitude

Fönsterputsspray Citrus är som alla andra produkter från Attitude tillverkad av ingredienser som du inte behöver oroa dig för – miljövänliga och ofarliga för hälsan. Fönsterputssprayen har bra avfettningsegenskaper och dessutom är den enzymfri och helt allergivänlig. Lämnar fönster och speglar blanka och rena.

Ekologisk Rengöringsspray för dusch & bad från Sodasan

Den här rengöringssprayen från Sodasan är en superprodukt för att göra rent i badrummet. Den gör ett mycket bra jobb med att ta bort kalk och tvålrester på ytor som rostfritt, kakel, duschväggar, glas, plast, och sanitär inredning. Vegetabilisk och ekologiskt certifierad. Spraya över ytan du vill rengöra och och låt verka i några minuter. Vid riktigt tuff smuts så kan du låta den verka lite längre. Sen är det vara att skölja av med vatten och eventuellt eftertorka med en trasa.

Ekologisk WC rent Power Gel från Sodasan

Ekologisk WC RENT Power Gel Från Sodasan är nog den mest effektiva produkten som jag provat för att göra rent toaletten. Lågt pH-värde från citronsyra som effektivt löser upp kalkavlagringar och med sockertensider som löser upp smuts.

Ekologisk handtvätt från Sodasan

Händerna tvättar man många gånger varje dag, så en mild och närande tvål hjälper till så att händerna inte blir uttorkade. Den här handtvätten från Sodasan är en favorit och innehåller ekologisk olivolja, solrosolja och rena eteriska oljor. Inga konserveringsmedel, färgämnen eller enzymer. Finns även 1 liters refill.

 

Återförsäljare av samtliga produkter hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Maria

  Superbra tips! Attitude har jag använt mycket och tycker verkligen dom är dryga och bra.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja attitude är verkligen bra. Är en stor fan av både Lilly’s eco clean, attitude och Sodasan. Dryga samtidigt som dom gör ett mycket bra jobb.

   Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ekologiska städprodukter | Naturligbebis.se - […] eller djur i hemmet som gärna tuggar och slickar på både det ena och det andra. Idag finns det…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close