Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Maison Belle – ekologiska rengöringsprodukter

av | feb 12, 2018 | Aromaterapi & Eteriska oljor, Blogg, Ekologiskt, Hushållsprodukter, Miljövänligt | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Livehome.se –

Maison Belle är ett danskt varumärke som gör fantastiska rengöringsprodukter baserade på ekologiska och biologiskt nedbrytbara ingredienser. Väldigt dryga, rengör effektivt och med dofter från eteriska oljor sprids en ren och fräsch känsla genom hela hemmet.

Maison Belle - ekologiska rengöringsprodukter


Att städa tillhör säkerligen inte majoritetens favoritsysselsättning, men med bra produkter blir hela upplevelsen klart bättre och slutresultatet så mycket mer tillfredsställande. Maison Belle gör definitivt städningen betydligt roligare, och att flaskorna är en fröjd för ögat gör det hela inte sämre. Naturliga produkter som rengör effektivt och som sprider fräscha dofter från eteriska oljor.

Kort om Maison Belle

Maison Belle har ett brett sortiment som täcker hela ditt behov av städprodukter. Allt från allrengöring, golvrengöring, glasrengöring, anti-kalk till produkter för köket, badrummet och hemmets alla hörn. Du hittar även tvättmedel, mjukmedel och diskmedel. Produktsortimentet är som sagt väldigt brett och här följer en beskrivning av några favoriter.

Maison Belle diskmedel med apelsin & rosmarin

Detta är ett handdiskmedel som bjuder på en underbar doft av eteriska oljor av apelsin och rosmarin. Det är väldigt drygt och gör diskningen till en fröjd. Fantastiskt effektivt och fyller hela köket med en fräschhet. Visst du att eterisk rosmarin inom aromaterapi används för minska stress, ångest, trötthet, depression? Så att diska med detta diskmedlet kanske kommer ge dig den mest avstressande stunden på hela dagen. Utan tvekan kommer det i alla fall ge dig en skinande ren disk och bjuda på en upplevelse för luktsinnet. Finns även med doft av äpple och timjan.

Maison Belle flytande tvättmedel och mjukmedel

Maison Belle har två olika flytande tvättmedel, ett för känsliga material som ull och silke och ett för bomull och färgande textiler. Själv har jag ännu bara provat varianten för ull och silke med en härlig doft av jasmin och kanel. Material som silke och ull måste tvättas på rätt sätt för att det ska hålla så länge om möjligt och inte bli förstört. Detta tvättmedlet är enzymfritt, innehåller ej fosfater, optiska vitmedel eller blekmedel. Fungerade fantastiskt bra och lämnade en riktigt fräsch doft. I samma serie finns även ett härligt mjukmedel som är otroligt drygt. 10 ml produkt är det du behöver till en tvätt så en flaska räcker till ca 100 tvättar.

Maison Belle Baby’s room rengöringsmedel

Det här är ett rengöringsmedel med en mild härlig doft som finns i två alternativ ”milk & oatmeal” och ”Cotton & Camomile” . Gör lika rent som de övriga produkterna i Maison Belle-serien, men passar riktigt bra till barnrummet eftersom de har lite mildare dofter. Kan användas på alla ytor möbler och leksaker. Men leksaker och andra saker som barn kan stoppa i munnen bör sköljas av efteråt med rent vatten.

Maison Belle Allrengöring – Apelsin & Lavendel

Detta är ett riktigt koncentrerat allrengöringsmedel. Precis som övriga produkter från Maison Belle är det miljövänligt, biologiskt nedbrytbart och effektivt. Doftar fantastiskt gott av eteriska oljor av apelsin och lavendel. Utmärkt att använda när du torkar golven, men kan även användas på de flesta målade ytor i hemmet.

Maison Belle Kitchen – Apelsin & Rosmarin

Ett rengöringsspray för köket med en härlig doft av apelsin och rosmarin som får det att riktigt vattnas i munnen, vilket gör det helt perfekt för köksstädning. Skaka flaskan och spraya på ytorna. Låt verka i ca 5 minuter innan du rengör med en svamp. Avsluta med att torka av ytorna med vatten.

Maison Belle badrum – Lavendel & mint

En allrengöringsspray som kan användas på alla ytor i badrummet med en frisk doft av lavendel och mint. Tar effektivt bort smuts och gör badrummet riktigt fräscht.

Maison Belle Anti-kalk – Lavendel & Mint

Härlig rengöringsspray som avlägsnar kalkrester från t.ex diskhon och badkaret. Som precis som allrengöringssprayen för badrummet doftar den fräscht av lavendel och mint. Skaka flaskan och spraya på ytorna du vill rengöra. Skrubba rent med en svamp och torka av med vatten. Riktigt effektivt för att få bort även de allra tuffaste kalkavlagringarna.

 

Hela sortimentet från Masion Belle hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Sandra

  Har provat diskmedlet med äpple. Fantastiskt! 🙂

  Svara
 2. Sophie

  Låter som riktigt härliga produkter. De flesta naturliga rengöringsprodukter som jag testat doftar inte så mycket eller så känner man av lukten av ättika eller vinäger. Den doften går visserligen bort efter en stund, men gillar när det doftar nystädat av citrus eller någon annan väldoft. Tack för tipset.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Dom doftar verkligen underbart av eteriska oljor Sophie.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close