Passion för hälsa Blogg

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

En naturlig metod för vitare tänder

av | mar 23, 2017 | Blogg, Hälsa, Munhälsa, Munvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– I samarbete med whitening.nu – Sidan innehåller reklam genom länkar till whitening.nu –

Ett vitare leende är ett vackrare leende och kan göra stor skillnad för självkänslan och självförtroendet. Dock innehåller konventionella blekningsmetoder ofta skadliga kemikalier som man inte vill utsätta sin kropp för. Den goda nyheten är att det finns naturliga alternativ som inte bara gör tänderna vitare, utan som samtidigt vårdar både tänder och tandkött.

En naturlig metod för vitare tänder

Naturligt tandpulver som gör tänderna vitare

Vit-Tandpulver Eugenia är en produkt med naturliga ingredienser som varken är skadligt för tänderna, tandköttet eller hälsan. Produkten innehåller bland annat kalciumfosfat, kiselsyra och magnesiumperoxid som hjälper till att ta bort missfärgningar på ett skonsamt sett. Tandpulvret innehåller även den antibakteriella örten Eugenia som frisätter aktivt syre, vilket i sin tur bidrar till vitare tänder och en fräschare och hälsosammare mun.

När du använder tandpulvret så byter du helt enkelt bara ut din vanliga tandkräm mot Vit-Tandpulver Eugenia. Fukta tandborsten och doppa den i pulvret och borsta som vanligt. Skummet som bildas bidrar till att eliminerar bakterier samtidigt som det polerar tänderna och löser upp beläggningar och missfärgningar. Renhetskänslan i munnen är påtaglig och munnen känns riktigt fräsch efteråt. Enligt tillverkarna så bidrar Vit-Tandpulver Eugenia även med en rad andra fördelar för munhälsan.

 • Skyddar mot tandlossning
 • Fräschare andedräkt
 • Bidrar till ett friskt tandkött
 • Bidrar till att få bort plack
 • Förebygger tandsten
 • Vid regelbunden användning så behålls vitheten
 • Den antibakteriella egenskapen Eugenia motverkar syraangrepp på tänderna

Vit-Tandpulver Eugenia har testats på Nordiska institutet för odontologiska material. Det är även godkänt av läkemedelsverket, vilka har bekräftat att medlet inte är skadligt på något sätt. Lite mer ingående information, recensioner och återförsäljare av tandpulvret hittar du här.

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Kerstin H.

  Intressant! Låter ju som ett bra alterantiv.

  Svara
 2. Linda

  Använder vit-tandpulver regelbundet och fungerar fin fint. Tänderna blir inte bländande vita, men dom blir naturligt vita och fräscha. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Härligt! Ja visst är det bra. Ger natruligt vitare tänder.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close