Washologi – naturliga tvättprodukter

I samarbete med Livehome - - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Livehome -

by Mikaela Bjerring on 29 januari, 2018 · 8 comments

in Blogg, Hushållsprodukter, Miljövänligt

Washologi är en härlig serie med svensktillverkade tvättmedel, mjukmedel och linnevatten. Miljömedvetna produkter gjorda på bra råvaror av hög kvalité och sunda värderingar, fria från syntetiska tillsatser med dofter från eteriska oljor. Tvättprodukter som bjuder på omtanke för dina kläder och lyx för ditt luktsinne.

Washologi - naturliga tvattprodukter

Alla produkter från Washologi är biologiskt nedbrytbara, veganvänliga och såklart har dom inte blivit testade på djur. Något annat som gör Washologi så bra är att de är väldigt dryga och gör tvätten ren och fräsch redan vid låga temperaturer (från 30°). Vidare är de fria från onödiga kemikalier och innehåller inga färgämnen. De milda och fräscha dofterna kommer som nämnt från eteriska oljor, men det finns även doftfria alternativ för den som föredrar det.

Washologi tvättmedel

Tvättmedlen från Washologi är flytande, effektiva och riktigt dryga. Här kan du välja mellan fem olika alternativ – Sporttvätt, Organisk tvätt, Fintvätt, Mild tvätt och Vit & kulörtvätt. Enligt produktbeskrivningen ska 30 grader räcka för att tvätta rent, och det stämmer. 30 grader och ca 30 ml tvättmedel är allt du behöver för att tvätten ska bli riktigt ren och fräsch. Inga av tvättmedlen innehåller blekmedel. För en naturligt blekande effekt så kan man istället tillsätta lite bikarbonat. Det brukar jag köra med och det fungerar fantastiskt bra. För funktions- och träningskläder som i många fall kan vara svåra att få riktigt fräscha så har du Sporttvätt som gör det där extra. Tvättmedlet Fintvätt är ett enzymfritt tvättmedel som passar bra till material som är extra känsliga som t.ex ull och silke. Mild tvätt är ett alternativ som är fritt från doftämnen och är framtaget för den som är extra känslig.

Washologi mjukmedel

Mjukmedel från Washologi är milda och effektiva produkter som ger din tvätt den där härliga nytvättade doften och känslan. Fritt från skadliga kemikalier och färgämnen och innehåller vegetabilisk ekocertifierad mjukgörare för både din och miljöns skull. Finns i fem alternativ med olika dofter från eteriska oljor – Sport, Längtan, Välbehag, Harmoni och För små & känsliga. Den sistnämnda är helt doftfri för den som är känslig för dofter, eller som helt enkelt föredrar utan. Produkterna är väldigt dryga, 10 ml per tvätt är allt som behövs, vilket betyder att en flaska räcker till ca 75 tvättar.

Washologi linnevatten

Linnevatten från Washologi är helt fantastiska. Kan används för att fräscha upp kläder och andra textiler mellan dina tvätttillfällen eller så kan du använda det när du stryker. Det är även perfekt för när du vill fräscha upp träningsskorna eller träningsväskan. Suveränt för kläder som inte ska tvättas för ofta som t.ex ull och ytterplagg som man istället med fördel kan vädra och sen fräscha upp med linnevatten. En flaska räcker väldigt länge och sparar in många tvättar – på så sätt håller kläderna längre och miljön skonas. Finns i sex olika alternativ – Längtan med doft av bomullsblomma, Välbehag med doft av mimosa, Harmoni med doft av lavendel, Sport med doft av jasmin, Honom med doft av bergamott och citrus och Henne med doft av liljekonvalj. Finns att köpa i två storlekar, 100 ml och 750 ml.

Washologi är definitivt en fröjd att tvätta med och ger fräscha kläder med en känsla av renhet som håller i sig länge. Otroligt dryga produkter som bjuder på en känsla av lyx!

Återförsäljare av hela produktserien Washologi hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 8 comments… read them below or add one }

1 Anna J februari 1, 2018 kl. 11:45

Åh, linnesprayet har jag hört om innan att det skulle vara så bra! Tack för påminnelsen. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring februari 11, 2018 kl. 15:18

Riktigt härligt för alla typer av textiler.

Svara

3 Carro februari 11, 2018 kl. 14:47

Så fina och fräscha flaskor! Låter som riktigt bra produkter.

Svara

4 Mikaela Bjerring februari 11, 2018 kl. 15:04

Ja, det är flaskor som man gärna har framme. Riktigt härliga och fräscha produkter. 🙂

Svara

5 Malin februari 16, 2018 kl. 19:54

Låter underbara 🙂

Svara

6 Mikaela Bjerring februari 16, 2018 kl. 20:04

Fantastiska!

Svara

7 Åsa april 6, 2018 kl. 09:37

Gillar förpackningen, ser lyxig ut. 🙂

Svara

8 Mikaela Bjerring april 6, 2018 kl. 09:55

Ja det är flaskor som man gärna har framme. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: