Passion för hälsa Blogg

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Vegan Protein Bar från Star Nutrition

av | jul 2, 2018 | Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Sockerfritt, Träningskost, Vegansk / Vegetarisk kost | 2 Kommentarer

– I samarbete med Bodystore – Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

En trevlig nyhet från Star Nutrition är Vegan Protein Bar. En vegansk och glutenfri proteinbar utan artificiella sötningsmedel och onödiga tillsatsämnen. Här förenas ett högt innehåll av protein, fibrer och näring med en härlig smakupplevelse.

Vegan Protein Bar från Star Nutrition

Vegan Protein Bar från Star nutrition

Vegan Protein Bar från Star nutrition finns i två goda smaker, Double chocolate crisp och Chocolate oat crunch. Barerna får sin smak från dadlar, carob, chikoriarot kakaobönor, jordnötssmör och proteinkrisp, vilket ger en mjuk konsistens med små krispiga bitar. Här är det ärtprotein som står för det rika proteininnehållet.

Ärtprotein är både lättsmält för magen och kommer med ett högt biologiskt värde. Det är ett protein med låg fetthalt och fritt från kolesterol. En bra typ av protein för alla och ett perfekt val för veganer och vegetarianer. Ärtprotein kan även vara ett bra alternativ för dom som är allergiska eller känsliga mot laktos och mjölkprotein. Faktum är att ärtprotein har mycket som talar för sig som proteinkälla för alla som är måna om sitt proteinintag.

Varje bar innehåller 12,5–15 gram protein, 7,5–10 g fibrer och är helt fri från gluten och artificiella sötningsmedel. Inta en bar som mellanmål, efter träning eller när du är sugen på något gott, men vill hålla dig till ett hälsosammare alternativ.

 

Återförsäljare av Vegan Protein Bar från Star Nutrition hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Caroline

    Ser goda ut! 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close