Vegan Protein Bar från Star Nutrition

I samarbete med Bodystore - - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 2 juli, 2018 · 2 comments

in Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Sockerfritt, Träningskost, Vegansk / Vegetarisk kost

En trevlig nyhet från Star Nutrition är Vegan Protein Bar. En vegansk och glutenfri proteinbar utan artificiella sötningsmedel och onödiga tillsatsämnen. Här förenas ett högt innehåll av protein, fibrer och näring med en härlig smakupplevelse.

Vegan Protein Bar från Star Nutrition

Vegan Protein Bar från Star nutrition finns i två goda smaker, Double chocolate crisp och Chocolate oat crunch. Barerna får sin smak från dadlar, carob, chikoriarot kakaobönor, jordnötssmör och proteinkrisp, vilket ger en mjuk konsistens med små krispiga bitar. Här är det ärtprotein som står för det rika proteininnehållet.

Ärtprotein är både lättsmält för magen och kommer med ett högt biologiskt värde. Det är ett protein med låg fetthalt och fritt från kolesterol. En bra typ av protein för alla och ett perfekt val för veganer och vegetarianer. Ärtprotein kan även vara ett bra alternativ för dom som är allergiska eller känsliga mot laktos och mjölkprotein. Faktum är att ärtprotein har mycket som talar för sig som proteinkälla för alla som är måna om sitt proteinintag.

Varje bar innehåller 12,5–15 gram protein, 7,5–10 g fibrer och är helt fri från gluten och artificiella sötningsmedel. Inta en bar som mellanmål, efter träning eller när du är sugen på något gott, men vill hålla dig till ett hälsosammare alternativ.

Återförsäljare av Vegan Protein Bar från Star Nutrition hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Caroline juli 6, 2018 kl. 09:20

Ser goda ut! 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring juli 6, 2018 kl. 09:33

Dom är verkligen goda. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: