Boktips! ”Ayurveda: kunskapen om livet”

by Mikaela Bjerring on 19 april, 2017 · 0 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus -

in Alternativ medicin, Ayurveda, Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Livsstil, Livsstilsförändringar, Meditation, Mindfulness

Boken ”Ayurveda: Kunskapen om livet” är skriven av yogamästaren Shreyananda Natha. Här ger författaren en tydlig förklaring om hur vi med hjälp av ayurveda kan leva i balans med vår livskraft i större medvetenhet. En hälsofilosofi som kan hjälpa oss att hitta tillbaka till vårt naturliga tillstånd så vi lättare kan självläka och uppnå optimal hälsa.

Boktips! - Ayurveda- kunskapen om livet

Både ayurveda och yoga har praktiserats i över 5000 år och har sina rötter i den vediska traditionen. Inom ayurveda behandlar man inte bara obalansen ”det sjuka”, utan hela människan. Det är ett synsätt som ska få oss att hitta tillbaka till vår ursprungliga balans så vi kan vårda vår fysiska, psykiska och själsliga kraft och där igenom självläka och uppnå hälsa. Boken ”Ayurveda kunskapen om livet” är en lättläst bok som ger en djup förståelse. Ett riktigt bra redskap för den som vill lära sig mer om den Indiska hälsofilosofin.

Författaren Shreyananda Natha är även en aktad yogamästare och har skrivit en lång rad böcker grundat på den vediska traditionen. Några storsäljare är bland annat ”Allt om yoga” och ”Den stora boken om yoga”.

Återförsäljare av boken ”Ayurveda: kunskapen om livet” hittar du här

Relaterade inlägg:

Fler inlägg relaterat till Ayurveda hittar du här

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: