Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus.se – 

Boken “Ayurveda: Kunskapen om livet” är skriven av yogamästaren Shreyananda Natha. Här ger författaren en tydlig förklaring om hur vi med hjälp av ayurveda kan leva i balans med vår inre livskraft i större medvetenhet. En hälsofilosofi som kan hjälpa oss att hitta tillbaka till vårt naturliga tillstånd så vi lättare kan självläka och uppnå optimal hälsa.

Boktips! "Ayurveda: kunskapen om livet"

Både ayurveda och yoga har praktiserats i över 5000 år och har sina rötter i den vediska traditionen. Inom ayurveda behandlar man inte bara obalansen ”det sjuka”, utan hela människan. Det är ett synsätt som ska få oss att hitta tillbaka till vår ursprungliga balans så vi kan vårda vår fysiska, psykiska och själsliga kraft och där igenom självläka och uppnå hälsa. Boken “Ayurveda kunskapen om livet” är en lättläst bok som ger en djup förståelse. Ett riktigt bra redskap för den som vill lära sig mer om den Indiska hälsofilosofin.

Författaren Shreyananda Natha är även en aktad yogamästare och har skrivit en lång rad böcker grundat på den vediska traditionen. Några andra storsäljare är bland annat ”Allt om yoga” och ”Den stora boken om yoga”.

 

Återförsäljare av boken “Ayurveda: kunskapen om livet” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close