Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till bodystore.com – 

”Food Pharmacy kokboken” är en antiinflammatorisk receptsamling för alla som vill satsa på att äta en ren och näringsrik kost. Mat som gör magen glad och som hjälper tarmfloran i balans.

Boktips! "Food Pharmacy kokboken"

Efter förra årets stora succébok ”Food Pharmacy” har författarna Lina Nertby Aurell och Mia Clase nu kommit ut med en uppföljare ”Food Pharmacy kokboken”. Medan den första boken gav dig en djupdykning om antiinflammatorisk kost och betydelsen av en balanserad tarmflora, bjuder kokboken på en generös antiinflammatorisk receptsamling. Recept på näringsrik kost med mycket grönt och rätter som är fria från gluten, laktos och socker. Mat som gör tarmfloran gott och som bidrar till att minska inflammation i kroppen. Här hittar du måltider för alla tillfällen: snabblagade vardagsrätter, lyxigare middagar, näringsrika smoothies och nyttigare sötsaker. Mat som får både kropp och själ att må bra helt enkelt.

Fördelarna med en antiinflammatorisk kost

Med antiinflammatorisk mat vill man främja kroppens friska processer och motverka för hög inflammation i kroppen. Kronisk inflammation är förknippat med en lång rad sjukdomstillstånd – autoimmuna och kroniska sjukdomar. Man behöver dock inte vara sjuk för att dra fördelar av att äta en antiinflammatorisk kost. Det bästa är att äta en ren, näringstät och läkande kost som förebygger framtida hälsoproblem. Fokusera på en basbildande kost med mycket grönt, bra proteinkällor, hälsosamma fetter och läkande örter och kryddor. Mer om antiinflammatorisk kost kan du läsa om här.

 

Återförsäljare av ”Food Pharmacy kokboken” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Annika

  Tack för tipset! Jag har läst den första som var fantastisk, så denna ska jag absolut köpa!

  Svara
 2. Ann

  Den ska jag önska mig i julklapp. 🙂

  Svara
 3. Karin B

  Fantastiskt bra bok!

  Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Underbart boktips ! – ljungskilemabramassage - […] via Boktips! Food Pharmacy kokboken — Passion för hälsa […]

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close