Boktips! ”Näringsmedicinska uppslagsboken”

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Webvital och Bokus -

by Mikaela Bjerring on 23 februari, 2015 · 4 comments

in Alternativ medicin, Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Sjukdomar - Symtom

”Näringsmedicinska uppslagsboken” är skriven Peter Wilhelmsson som är en av Sveriges främsta profiler inom hälsa. Ett gediget uppslagsverk som är ovärderligt för den som har ett brinnande intresse för hälsa och som vill utöka sina kunskaper inom näringsmedicin.

Boktips! Näringsmedicinska uppslagsboken

Näringsmedicinska Uppslagsboken” bjuder generöst på drygt 800 sidor med värdefull information. Du kan läsa om vitamin/mineralterapi och om hur kost- och kosttillskottsbehandligar kan användas för att uppnå ett bättre hälsotillstånd. Du hittar även referenser till över 1 200 vetenskapliga dokumentationer om hur näringsterapi har använts för att förbättra hälsan vid olika sjukdomar och symtom. Vidare får du ta del av utförlig information om användning av vitaminer, mineral, aminosyror, enzymer, alger, spannmålsgräs, juicer, kryddor och probiotika etc. Här lyfter Peter Wilhelmsson även fram fakta angående interaktioner mellan läkemedel och kosttillskott, samt hur man använder dessa med största säkerhet.

Lite kort om författaren Peter Wilhelmsson

Alla som är i hälsobranschen eller som har ett brinnande intresse för hälsa vet med all säkerhet vem Peter Wilhelmsson är. Han är en av Sveriges främsta experter inom näringsmedicin och har en lång erfarenhet av funktionsmedicin och föryngringsmedicin. Peter är också grundare av Nordiska Närings- och Fytoterapiskolan (NNFS) och Näringsmedicinska skolan i Stockholm. Dessutom är Peter en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör inom hälsa, friskare livsstil, kost och idrott. Peter är även verksam på IFM-kliniken i Falun och driver företaget Alpha Plus.

Peter har tidigare givit ut elva böcker som bland annat inkluderar ”Candida vår tids folksjukdom”, ”Friskare liv med rätt kost”, ”Lev ung längre”, ”Friskare Barn”, samt ”Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition”.

Återförsäljare av Näringsmedicinska uppslagsboken är Bokus och Webvital

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Birgitta februari 25, 2015 kl. 19:35

Jag skulle inte kunna vara utan den boken! Verkligen en måste ha.

Svara

2 Mikaela Bjerring februari 25, 2015 kl. 20:57

Ja, Näringsmedicinska uppslagsboken är verkligen ett superbra uppslagsverk!

Svara

3 Eva S. februari 25, 2015 kl. 19:36

Tack för tipset!

Svara

4 Linda mars 8, 2015 kl. 16:34

Det är verkligen bra! Så mycket bra information!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: