Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Boktips! “Näringsmedicinska uppslagsboken”

av | feb 23, 2015 | Alternativ medicin, Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Sjukdomar - Symtom | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus.se – 

“Näringsmedicinska uppslagsboken” är skriven Peter Wilhelmsson som är en av Sveriges främsta profiler inom hälsa. Ett gediget uppslagsverk som är ovärderligt för den som har ett brinnande intresse för hälsa och som vill utöka sina kunskaper inom näringsmedicin.

Boktips! "Näringsmedicinska uppslagsboken"

Näringsmedicinska Uppslagsboken” bjuder generöst på drygt 800 sidor med värdefull information. Du kan läsa om vitamin/mineralterapi och om hur kost- och kosttillskottsbehandligar kan användas för att uppnå ett bättre hälsotillstånd. Du hittar även referenser till över 1 200 vetenskapliga dokumentationer om hur näringsterapi har använts för att förbättra hälsan vid olika sjukdomar och symtom. Vidare får du ta del av utförlig information om användning av vitaminer, mineral, aminosyror, enzymer, alger, spannmålsgräs, juicer, kryddor och probiotika etc. Här lyfter Peter Wilhelmsson även fram fakta angående interaktioner mellan läkemedel och kosttillskott, samt hur man använder dessa med största säkerhet.

Lite kort om författaren Peter Wilhelmsson

Alla som är i hälsobranschen eller som har ett brinnande intresse för hälsa vet med all säkerhet vem Peter Wilhelmsson är. Han är en av Sveriges främsta experter inom näringsmedicin och har en lång erfarenhet av funktionsmedicin och föryngringsmedicin. Peter är också grundare av Nordiska Närings- och Fytoterapiskolan (NNFS) och Näringsmedicinska skolan i Stockholm. Dessutom är Peter en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör inom hälsa, friskare livsstil, kost och idrott. Peter är även verksam på IFM-kliniken i Falun och driver företaget Alpha Plus.

Peter har tidigare givit ut elva böcker som bland annat inkluderar “Candida vår tids folksjukdom”, “Friskare liv med rätt kost”, “Lev ung längre”, “Friskare Barn”, samt “Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition”.

 

Återförsäljare av Näringsmedicinska uppslagsboken hittar du här 

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Birgitta

  Jag skulle inte kunna vara utan den boken! Verkligen en måste ha.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja, Näringsmedicinska uppslagsboken är verkligen ett superbra uppslagsverk!

   Svara
 2. Eva S.

  Tack för tipset!

  Svara
 3. Linda

  Det är verkligen bra! Så mycket bra information!

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close