Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Boktips! “Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition”

av | jun 4, 2016 | Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Träning, Träningstillskott, Vardagsmotion | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till bokus.se –

“Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition” är en väldigt komplex bok skriven av Peter Wilhelmssons. Här hittar du ingående information och fantastiska tips som du kan ha stor nytta av. En bok för alla som har ett brinnande intresse för hälsa och träning.

Boktips! "Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition"

Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition” är ett lättnavigerat uppslagsverk. En kunskapsintensiv guide till dig som vill må och prestera optimalt. Här får du över 600 sidor med tips och omfattande information om hur du får i dig rätt näring för att optimera din hälsa och träningsprestation.

Peter delar med sig av värdefulla tips och fakta om kroppen, näring och träning från en funktionsmedicinsk synvinkel. Du får vägledning om vad du bör tänka på när du tränar oavsett om du är en glad vardagsmotionär eller någon som tränar på elitnivå. Du kan läsa om olika kosthållningar, träningsformer och vilka näringsämnen som är viktiga när du tränar. Du blir guidad om hur du kan komplettera din kost med kosttillskott på ett säkert och rätt sätt för att optimera din hälsa och prestation. Värdefull kunskap om hur du kan hålla dig frisk, starkare och skadefri idag och långt upp i åren.

Kort om författaren Peter Wilhelmsson

Alla som är i hälsobranschen eller som har ett brinnande intresse för hälsa vet med all säkerhet vem Peter Wilhelmsson är. Han är en av Sveriges främsta experter inom näringsmedicin och har en lång erfarenhet av funktionsmedicin och föryngringsmedicin. Peter är också grundare av Nordiska Närings- och Fytoterapiskolan (NNFS) och Näringsmedicinska skolan i Stockholm. Dessutom är Peter en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör inom hälsa, friskare livsstil, kost och idrott. Peter är även verksam på IFM-kliniken i Falun och driver företaget Alpha Plus. Peter har tidigare givit ut elva böcker som bland annat inkluderar “Candida vår tids folksjukdom”, “Friskare liv med rätt kost”, “Lev ung längre”, “Friskare Barn”, samt “Näringsmedicinska Uppslagsboken”.

 

Återförsäljare av “Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition” hittar du här 

 

Relaterade inlägg:

2 Kommentarer

  1. Mia L

    Låter som en intressant bok! Tack för tipset.

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close