Boktips! ”Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition”

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Webvital och Bokus -

by Mikaela Bjerring on 4 juni, 2016 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Träning, Träningstillskott, Vardagsmotion

Nu har Peter Wilhelmssons nya bok ”Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition” kommit ut. En väldigt komplex bok om idrottsnutrition med ingående information och fantastiska tips som så många skulle ha nytta av. Det är en bok som är ett definitivt måste för alla som har ett brinnande intresse för hälsa och träning.

Boktips! Snabbare, starkare, friskare med integrativ idrottsnutrition
Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition” är ett lättnavigerat uppslagsverk. En otroligt inspirerande bok och en kunskapsintensiv guide till dig som vill må och prestera optimalt. Här får du över 600 sidor med tips och omfattande information om hur du får i dig rätt näring för att optimera din hälsa, träning och öka din prestation.

Peter delar med sig av värdefulla tips och fakta om kroppen, näring och träning från en funktionsmedicinsk synvinkel. Du får vägledning om vad du bör tänka på när du tränar oavsett om du är en glad vardagsmotionär eller någon som tränar på elitnivå. Du kan läsa om olika kosthållningar, träningsformer och vilka näringsämnen som är viktiga när du tränar. Du blir guidad om hur du kan komplettera din kost med kosttillskott på ett säkert och rätt sätt för att optimera din hälsa och prestation. Värdefull kunskap om hur du kan hålla dig frisk, starkare och skadefri idag och långt upp i åren.

Lite kort om författaren Peter Wilhelmsson

Alla som är i hälsobranschen eller som har ett brinnande intresse för hälsa vet med all säkerhet vem Peter Wilhelmsson är. Han är en av Sveriges främsta experter inom näringsmedicin och har en lång erfarenhet av funktionsmedicin och föryngringsmedicin. Peter är också grundare av Nordiska Närings- och Fytoterapiskolan (NNFS) och Näringsmedicinska skolan i Stockholm. Dessutom är Peter en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör inom hälsa, friskare livsstil, kost och idrott. Peter är även verksam på IFM-kliniken i Falun och driver företaget Alpha Plus.

Peter har tidigare givit ut elva böcker som bland annat inkluderar ”Candida vår tids folksjukdom”, ”Friskare liv med rätt kost”, ”Lev ung längre”, ”Friskare Barn”, samt ”Näringsmedicinska Uppslagsboken”.

Återförsäljare av ”Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition” är bland annat Bokus och Webvital

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Mia L juni 4, 2016 kl. 14:02

Låter som en intressant bok! Tack för tipset.

Svara

2 Mikaela Bjerring juni 5, 2016 kl. 11:13

En riktigt bra bok som jag starkt kan rekommendera.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: