Eco Cosmetics solskyddsprodukter

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost -

by Mikaela Bjerring on 8 maj, 2014 · 2 comments

in Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Hälsa, Hudproblem, Kroppsvård

Under våren och sommaren gäller det att smörja in sin hud lite extra för att skydda sig från dom starkaste och skadligaste strålarna. Visst ska man passa på att njuta när solen väl tittar fram, men skippa inte solskyddet. Hudcancer har kommit att bli ett växande problem och idag är det en av de vanligaste cancerformerna. Tänk även på att en bra solskyddsprodukt är den bästa antirynkkrämen du kan ha!

Eco cosmetics solskyddsprodukter

Ekologiska och naturliga solskyddsprodukter

Allt fler väljer naturliga och ekologiska solskyddsprodukter utan skadliga syntetiska kemikalier. Naturliga solskyddsprodukter innehåller fysikaliska filter, eller partikelfilter som varken skadar hälsan eller naturen. Exempel på några sådana produkter är solkrämer från Eco Cosmetics.

Eco Cosmetics solskyddsprodukter

Eco Cosmetics solskyddsprodukter är vegan och ekologiskt certifierade. Produkterna innehåller fysiska solskyddsfilter som varken skadar huden, hälsan eller naturen. Att produkterna innehåller 100 % naturliga ingredienser innebär även att dom är fria från syntetiska tillsatser, paraffin, syntetiska dofter, silikoner, mineraloljor, konserveringsmedel, PEG, SLS och parabener. Produkterna är inte heller testade på djur (varken råvarorna eller slutprodukten). Inga genetiskt modifierade ämnen (GMO) och ingen nanoteknologi. Produkterna är nedbrytbara inom 24 timmar, vilket betyder att de inte utger en miljöfara som många konventionella solprodukter kan göra.

Eco Cosmetics erbjuder ett brett sortiment av solskyddsprodukter, allt från SPF 10 upp till SPF 50. Du hittar både i gelform och krämform och många med tillsatt jordmineraler för att göra den “hudfärgad”. Det är för att man ska slippa att solkrämen ger en vit hinna på huden vid applicering. Jag upplever själv att dom fungerar väldigt bra. Dom absorberas lätt utav huden och känns behagliga att använda. Det är även ett stort plus att dom innehåller vegetabiliska oljor och näring, vilket gör dom både vårdande och skyddande på samma gång.

Återförsäljare av Eco Cosmetics hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Karin Wallander maj 13, 2014 kl. 13:24

Jag är tacksam för att det finns så bra naturliga solskyddsprodukter idag!

Svara

2 Mikaela Bjerring maj 14, 2014 kl. 13:13

Visst är det underbart att det finns så många alternativ. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: