Eco Cosmetics solskyddsprodukter

by Mikaela Bjerring on 8 maj, 2014 · 1 comment

in Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Hälsa, Hudproblem, Kroppsvård

Under våren och sommaren gäller det att smörja in huden lite extra för att skydda mot solens starkaste och skadligaste strålar. En bra solskyddsprodukt är även den bästa anti-rynkkrämen du kan ha. Men det gäller även att välja rätt solskyddsprodukter som är snälla både mot vår hud och hälsa och miljö.

eco cosmetic

Ekologiska och naturliga solskyddsprodukter

Hälsorisken med konventionella solskyddsprodukter har varit väl omtalat, både när det gäller för vår hälsa och miljö. Det är därför viktigt att välja produkter som är så naturliga och snälla mot vår kropp och natur som möjligt.

Miljövänliga och naturliga produkter så som t.ex. Eco Cosmetics solskyddsprodukter är här ett mycket bättre alternativ. De innehåller 100% naturliga ingredienser, vilket betyder att produkterna är fria från syntetiska tillsatser, paraffiner, dofter, silikoner, mineraloljor, konserveringsmedel, PEG, SLS och parabener. Produkterna är inte heller testade på djur (varken råvara eller slutprodukt). Inga genetiskt modifierade ämnen (GMO) och ingen nanoteknologi. Produkterna är nedbrytbara inom 24 timmar – så med andra ord ett bra val både för dig och miljön.

Återförsäljare av Eco Cosmetics hittar du här

Läs mer:

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Karin Wallander maj 13, 2014 kl. 13:24

Jag är tacksam för att det finns så bra naturliga solskyddsprodukter idag!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: