Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Eco Cosmetics solskyddsprodukter

av | maj 8, 2014 | Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Hälsa, Hudproblem, Kroppsvård | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost – 

Under våren och sommaren gäller det att smörja in sin hud lite extra för att skydda sig från dom starkaste och skadligaste strålarna. Hudcancer har kommit att bli ett växande problem och idag är det en av de vanligaste cancerformerna. Tänk även på att en bra solskyddsprodukt är den bästa antirynkkrämen du kan ha!

Eco Cosmetics solskyddsprodukter

Eco Cosmetics solskyddsprodukter

Eco Cosmetics solskyddsprodukter är vegan och ekologiskt certifierade. Produkterna innehåller fysiska solskyddsfilter som varken skadar huden, hälsan eller naturen. Att produkterna innehåller 100 % naturliga ingredienser innebär även att dom är fria från syntetiska tillsatser, paraffin, syntetiska dofter, silikoner, mineraloljor, konserveringsmedel, PEG, SLS och parabener. Produkterna är inte heller testade på djur (varken råvarorna eller slutprodukten). Inga genetiskt modifierade ämnen (GMO) och ingen nanoteknologi. Produkterna är nedbrytbara inom 24 timmar, vilket betyder att de inte utger en miljöfara som många konventionella solprodukter gör.

Eco Cosmetics erbjuder ett brett sortiment av solskyddsprodukter, allt från SPF 10 upp till SPF 50. Du hittar både i gelform, olja och krämform och några med tillsatta jordmineraler för att göra krämen “hudfärgad”. Jag upplever själv att dom fungerar väldigt bra. Dom absorberas lätt utav huden och känns behagliga att använda. Det är även ett stort plus att dom innehåller vegetabiliska oljor och näring, vilket gör dom både vårdande och skyddande på samma gång.

 

Återförsäljare av Eco Cosmetics hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Karin Wallander

  Jag är tacksam för att det finns så bra naturliga solskyddsprodukter idag!

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är det underbart att det finns så många alternativ. 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close