Ekologisk och naturlig brun utan sol

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost -

by Mikaela Bjerring on 21 september, 2015 · 2 comments

in Ansiktsvård, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Med en naturlig brun utan sol så kan du ge huden en gyllenbrun ton och fin lyster utan att du behöver pressa i solen och utsätta den för skadliga strålar. Lite färg kan göra stor skillnad och ge liv åt en blek och glåmig hud.

Ekologisk och naturlig brun utan sol

Så fungerar naturlig brun utan sol

Naturlig Brun utan sol innehåller DHA (Dihydroxyacetone), vilket är det aktiva ämnet som gör att huden blir brun. DHA finns naturligt i olika sockerarter och är varken miljöbelastande eller skadligt för huden och hälsan. DHA går in i hornlagret, vilket är det översta lagret av huden som består av tunna lager av döda- och helt förhornade celler. Där reagerar det med aminosyror, vilket gör att huden blir “brun”. DHA reagerar inte med aminosyror hos levande hudceller och anses därför vara säkert att använda.

Brun utan sol från Eco Cosmetics

Brun utan sol från Eco Cosmetics är en naturlig och ekologisk produkt som jag återkommit till att använda många gånger under åren. Den fungerar helt enkelt väldigt bra. Det är lätt att få en fin och jämn färg och dessutom upplever jag att huden inte blir fläckig när den börjar gå bort. Det är en följsam kräm som är lätt att applicera och som går snabbt in i huden. Den doftar lite fruktigt och syrligt och redan efter någon timme kan man se effekten. Den ger en ganska kraftig och snygg brun färg som håller sig i 3-5 dagar. Som med alla brun utan sol produkter så är det viktigt att man exfolierar huden ordentligt innan applicering för att få ett jämnt resultat.

Eco cosmetics brun utan sol kan användas både på ansiktet och kroppen. Den är ekologisk, helt vegansk och är ej testad på djur. Extrakt av granatäpple och gojibär vårdar huden och gör den mjuk och len. Det är även ett mycket bra pris på produkten, vilket är ett trevligt plus.

Återförsäljare av Eco Cosmetics brun utan sol hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Marita N. september 27, 2015 kl. 15:23

Den har jag hemma och använder lite då och då! Jag är jätte nöjd med den och ger en fin färg 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring september 28, 2015 kl. 13:34

Då har du lika bra erfarenhet som jag. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: