Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Ekologisk och naturlig brun utan sol

av | sep 21, 2015 | Ansiktsvård, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost –

Lite färg kan göra stor skillnad och ge liv åt en blek och glåmig hud. Med en naturlig brun utan sol produkt så får din hud en gyllenbrun ton och fin lyster utan att du behöver pressa i solen och utsätta den för skadliga strålar.

Ekologisk och naturlig brun utan sol

Så fungerar naturlig brun utan sol

Naturlig Brun utan sol innehåller DHA (Dihydroxyacetone), vilket är det aktiva ämnet som gör att huden blir brun. DHA finns naturligt i olika sockerarter och är varken miljöbelastande eller skadligt för huden och hälsan. DHA går in i hornlagret, vilket är det översta lagret av huden som består av tunna lager av döda- och helt förhornade celler. Där reagerar det med aminosyror, vilket gör att huden blir brun. DHA reagerar inte med aminosyror hos levande hudceller och anses därför vara säkert att använda.

Brun utan sol från Eco Cosmetics

Brun utan sol från Eco Cosmetics är en naturlig och ekologisk produkt som jag återkommit till att använda många gånger under åren. Den fungerar helt enkelt väldigt bra. Det är lätt att få en fin och jämn färg och dessutom upplever jag att huden inte blir fläckig när den börjar gå bort. Det är en följsam kräm som är lätt att applicera och som går snabbt in i huden. Den doftar lite fruktigt och syrligt och redan efter någon timme kan man se effekten. Den ger en ganska kraftig och snygg brun färg som håller sig i 3-5 dagar. Som med alla brun utan sol produkter så är det viktigt att man exfolierar huden ordentligt innan applicering för att få ett riktigt jämnt resultat.

Eco cosmetics brun utan sol kan användas både på ansiktet och kroppen. Den är ekologisk, helt vegansk och ej testad på djur. Extrakt av granatäpple och gojibär vårdar huden och gör den mjuk och len. Det är även ett mycket bra pris på produkten, vilket är ett trevligt plus i kanten.

 

Återförsäljare av Eco Cosmetics brun utan sol hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Marita N.

    Den har jag hemma och använder lite då och då! Jag är jätte nöjd med den och ger en fin färg 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close