Ekologisk och naturlig brun utan sol

by Mikaela Bjerring on 21 september, 2015 · 1 comment

in Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet

När man känner sig blek och grå så kan lite färg göra stor skillnad och ge liv åt glåmig hud. Konventionella brun utan sol produkter är absolut inget jag rekommenderar, men en naturlig produkt kan ge minst lika bra resultat utan den dåliga påverkan på miljön och hälsan.

Eco cosmetic naturlig brun utan sol

Naturlig brun utan sol

Naturlig Brun utan sol innehåller ämnet DHA (Dihydroxyacetone) vilket gör att huden blir brun. DHA finns naturligt i olika sockerarter och är varken miljöbelastande eller skadligt för huden och hälsan.

DHA går in i hornlagret, vilket är det översta lagret av huden som består av tunna lager av döda- och helt förhornade celler. Där reagerar det med aminosyrorna vilket gör att huden blir “brun”. DHA reagerar inte med aminosyror hos levande hudceller, och anses därför vara säker.

Brun utan sol från Eco Cosmetics

Brun utan sol från Eco Cosmetics är en naturlig och ekologisk produkt. Det är en följsam kräm som är lätt att applicera och som går snabbt in i huden. Den doftar lite fruktigt och syrligt och ger färg ganska fort. Redan efter någon timme kan man se effekten. Den ger en ganska kraftig och snygg brun färg som håller sig i 3-5 dagar. En annan stor fördel med denna brun utan sol produkt är att den inte blir fläckig när den börjar gå bort. Som med alla brun utan sol produkter så är det viktigt att exfoliera huden ordentligt innan applicering för att få en så jämn färg som möjligt.

Brun utan sol från Eco Cosmetics kan användas både på ansiktet och kroppen. Den är ekologisk, helt vegansk och är ej testad på djur. Extrakt av granatäpple och gojibär vårdar huden som gör den mjuk och len. Det är även ett bra pris på produkten, vilket är ett trevligt plus.

Brun utan sol från Eco Cosmetics kostar 89 kr och finns att köpas här

Eco cosmetics naturliga hudvårdsprodukter

Här hittar du fler produkter från Eco Cosmetics

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Marita N. september 27, 2015 kl. 15:23

Den har jag hemma och använder lite då och då! Jag är jätte nöjd med den och ger en fin färg 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: