Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Grön gåva och Svensk hälsokost – 

Ett envist surrande som aldrig slutar, sen sitter man där och kliar sönder deras röda irriterande bett. Är du dessutom överkänslig mot myggbett så kan det vara en verklig pina. Här följer ett effektivt tips mot mygg som fungerar över förväntan.

Håll myggen borta i sommar

Eteriska oljor mot mygg

I konventionella myggmedel så hittar man ofta en lång rad syntetiska kemikalier, som är långt ifrån hälsosamma för människor, djur och natur. Ett snällare alternativ är att använda sig av eteriska oljor från växtriket för att göra sitt eget naturliga myggmedel. Det finns ett flertal eteriska oljor som har myggavvisande egenskaper. Här tillhör citrongräs, citronella, kryddnejlika, apelsin, olika eukalyptussorter och lavendel skaran som är de bästa för detta ändamål.

Sommarkväll består av de insektsbortstötande eteriska oljorna citronella, eukalyptus, lavendel, kryddnejlika och apelsin. Den fungerar fantastiskt bra, dessutom har den en frisk och upplyftande doft som gör sig mycket välkommen i aromalampan på sommarkvällarna. Du kan även göra din egen myggolja för att smörja in kroppen med. Blanda 15-20 droppar sommarkväll med 1 dl vatten eller vegetabilisk olja som till exempel jojobaolja eller mandelolja. Använd för att spraya/smörja in kroppen vid behov.

 

Sommarkväll och andra eteriska oljor hittar du här

 

Återförsäljare av aromalampa hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close