Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

Ekologiska läppcerat med fräscha färgnyanser

av | feb 20, 2017 | Ansiktsvård, Blogg, Ekologiskt, Läppvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Meds.se –

Allt du sätter på dina läppar kommer även in i munnen och vidare ut i kroppen. Det gör det extra viktigt att bara använda sig av naturliga produkter. Här följer ett tips för ekologiska, naturliga och veganska läppcerat som både vårdar läpparna och ger dom en fräsch färg.

Ekologiska läppcerat med fräscha färgnyanser

Crazy Rumors läppcerat

Ekologiska och naturliga läppcerat är något som jag alltid har hemma för att ge läpparna den fukt och vård som dom behöver. Ofta använder jag också ett läppcerat med färg som ger lite extra liv åt läpparna och som kan ersätta läppstift för ett mer naturligt utseende.

Crazy Rumors läppcerat finns i flera härliga färgnyanser som tex: Tropical Lip Color som ger en färgton åt det lila hållet, Breeze Lip Color som ger en rödbrun ton och Pearl Lip Color som ger en skimrande rosa nyans. Samtliga ingredienser är naturliga, veganska, ekologiska och läppceraten är självklart inte testade på djur. Med andra ord så rena att du i princip skulle kunna äta dom. För den som vill vårda och mjukgöra läpparna men skippa färgen finns Crazy Rumor läppcerat även utan färg.

 

Återförsäljare av Crazy Rumors läppcerat hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

  1. Sara

    Snyggt! Tack för tipset 🙂

    Svara
  2. Marika S

    Härligt! Föredrar läppcerat med färg istället för läppstift.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close