En shot som sätter fart på din matsmältning

by Mikaela Bjerring on 23 december, 2016 · 2 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Hälsa, Kost, Mage - Tarm, Recept

Här följer ett recept för en riktig matsmältningsraket. Full av klorofyll, växtenzymer och en mängd värdefulla näringsämnen som gör gott för mag- och tarmsystemet. En shot som bidrar till effektivare matsmältning och en gladare mage.

Shot för bättre matsmältning
Det är många faktorer som spelar roll för ett välfungerande mag- och tarmsystem. Att tarmfloran är i balans och att det finns tillräckligt med saltsyra och matsmältningsenzymer är av betydelse. Lika så att vi äter i lugn och ro i en stressfri miljö och tuggar maten väl. Vill du dessutom hjälpa din mage lite extra så kan du dricka en shot innan måltiden som stödjer matsmältningen ytterligare.

Detta behöver du:

Välj helst ekologiskt för renare mat. Blanda alla ingredienser och drick 15-30 minuter innan måltid.

Relaterade inlägg:

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Liv januari 4, 2017 kl. 11:34

Gör gott för magen 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring januari 5, 2017 kl. 14:31

Ja visst gör det! 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: