Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

En shot som sätter fart på matsmältningen

av | dec 23, 2016 | Blogg, Hälsa, Kost, Mage - Tarm, Recept | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Här följer ett recept för en riktig matsmältningsraket. Full av klorofyll, växtenzymer och en mängd andra värdefulla näringsämnen som gör gott för mag-tarmsystemet. En shot som bidrar till en effektiv matsmältning och glad mage.

En shot som sätter fart på matsmältningen

Det är många faktorer som spelar roll för ett välfungerande mag-tarmsystem. Att tarmfloran är i balans och att det finns tillräckligt med saltsyra och matsmältningsenzymer är av stor betydelse. Lika så att vi äter i lugn och ro i en stressfri miljö och tuggar maten väl. Vill du dessutom hjälpa din mage lite extra, så kan du dricka en shot innan måltiden som stödjer en bra matsmältning.

Detta behöver du:

Välj helst ekologiskt för renare mat. Blanda alla ingredienser och drick 15-30 minuter innan måltid.

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Liv

    Gör gott för magen 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close