Passion för hälsa Blogg

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Dessa kokos och sesambars är superenkla att göra och riktigt goda. Frasiga till konsistensen och fria från vitt socker. Sötningen kan anpassas till både low crab och paleo om så önskas. Perfekta till fikan eller som ett enkelt mellanmål.

Frasiga kokos och sesambars

När det kommer till sötningen är fibersirap och kokossirap två bra alternativ.

Fibersirap skiljer från annan sötning genom att den innehåller en låg andel sockerarter samtidigt som den är rik på kostfibrer. Fibersirap är därför ett bra alternativ för den som vill dra ner på kolhydraterna. Den är även veganvänlig och passande för diabetiker.

Kokossirap tillverkas av nektarn från kokospalmens blommor. Nektarn filtreras och värms upp till max 40 grader innan den gyllenbruna sirapen är klar att användas. Den har en riktigt god karamellaktig smak, veganvänlig och passande för den som äter paleo.

Detta behöver du:

Gör så här:

 1. Sätt ugnen på 160 grader.
 2. Blanda samtliga ingredienser i en bunke och rör ihop ordentligt.
 3. Bred ut blandningen i en brödform klädd med bakplåtspapper. Bred ut smeten och packa ihop den ordentligt i ett jämnt lager.
 4. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter till kakan börjat få lite färg. Tiden kan variera något mellan olika ugnar så håll koll.
 5. Låt kakan svalan helt så den hinner sätta sig innan du skär upp den. Skär bars i önskad storlek och förvara dom i kylen.

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Amanda

  Mums så gott! Alltid härliga tips från dig! 🙂

  Svara
 2. Cissi

  Så gott! tack för tipset. 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close