Glutenfria mandel- och blåbärsmuffins

by Mikaela Bjerring on 31 augusti, 2017 · 6 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, Recept

Riktigt goda muffins som bjuder på en len smak av mandel, kardemumma och kanel, med söt/syrliga blåbär. Glutenfria, laktosfria och sötade med kokossocker.

Detta behöver du (till ca 8 st):

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och kokossocker poröst.
  3. Blanda mandelmjöl, kardemumma, kanel, vaniljpulver, bakpulver och rör ner i smeten.
  4. Vänd försiktigt ner kokosolja och blåbär.
  5. Fördela smeten i 8 stadiga muffinsformar. Jag kan starkt rekommendera en muffinsplåt, annars finns det risk för att smeten flyter ut i formarna.
  6. Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter tills de har fått en fin färg.

Relaterade inlägg:

 

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Mette september 1, 2017 kl. 09:18

Precis varit ute och plockat 3 liter blåbär i dagarna, så blåbärsmuffins kommer det att bli. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring september 1, 2017 kl. 14:04

Underbart Mette! 🙂

Svara

3 Karolina september 1, 2017 kl. 12:14

Mums vad gott!

Svara

4 Mikaela Bjerring september 1, 2017 kl. 14:03

Ja dom blev riktigt goda 🙂

Svara

5 Eva-Lena september 19, 2017 kl. 09:36

Så gott! Perfekt till helgen 🙂

Svara

6 Mikaela Bjerring mars 5, 2018 kl. 10:15

Toppen!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: