– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –
Om du gillar bounty så är detta ett recept för dig. Passande för IFD-kost, LCHF och Paleo, vilket även betyder glutenfritt och utan vitt socker – en hälsosammare variant av bounty helt enkelt, utan att du behöver kompromissa med smaken.

Ingredienser (cirka 16 bollar):
- 3 dl kokosflingor
- 5 tsk kallpressad kokosolja
- 3 msk fibersirap (LCHF) eller kokossirap (Paleo)
- 2 msk kokosgrädde
- 2 krm vaniljpulver
- 200 gram kokoschoklad (Paleo) eller sockerfri choklad (LCHF)
Så här gör du:
- Mixa 3 dl kokosflingor med 5 tsk kallpressad kokosolja i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer.
- Tillsätt fibersirap/kokossirap, kokosgrädde, vaniljpulver och mixa tills du fått en smet.
- Ställ in kokossmeten i kylen i cirka 30 minuter (det blir lättare att rulla då).
- Rulla bollar av smeten och ställ in dom i frysen någon timme.
- Smält chokladen i vattenbad, rulla bollarna i chokladen och lägg dom på en fat med bakplåtspapper så dom får stelna.
- Förvara dom i kylen eller frysen tills dom ska serveras.
Wow, så goda dom ser ut! 🙂 Dom måste jag prova att göra!
Riktigt bra blev dom! 🙂
Ser riktigt mumsiga ut. 🙂
Tack! Blev riktigt nöjd med dom. 🙂