Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Hampaproteinbars med acai och choklad

av | maj 31, 2018 | Blogg, Glutenfritt, Kost, Recept, Sockerfritt, Träningskost, Vegansk / Vegetarisk kost | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Det är hur enkelt som helst att göra sina egna proteinbars och samtidigt får du koll på vad du stoppar i dig. Det blir dessutom mycket billigare i längden. Här följer ett recept för proteinbars med hampaprotein som är smaksatta med raw kakao och superbäret acai.

Hampaproteinbars med acai och choklad recept

Detta behöver du:

Gör så här:

 1. Lägg alla torra ingredienser i en skål och blanda om.
 2. Tillsätt kokosolja, vatten,fibersirap och jobba ihop till en deg.
 3. Lägg degen mellan två bakplåtspapper och kavla ut till lagom tjocklek enligt dina preferenser. Ställ sedan in den kylen någon timme så att den får stelna.
 4. Skär bars i önskad storlek och förvara i kylen tills de ska ätas.

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Marie

  Tack för receptet. Ser riktigt goda ut och innehållet är toppen! 🙂 Ska prova att göra dessa i helgen.

  Svara
 2. Karin B

  Gjorde dessa igår. Mums säger jag bara! Tack för receptet. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Varsågod och vad roligt att du tyckte om receptet! 🙂

   Svara
 3. Annika

  Måste provas! 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close