Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Kingfisher tandkräm med aktiverat kol

av | jun 4, 2018 | Blogg, Munhälsa, Munvård, Naturlig skönhet | 6 Kommentarer

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Kingfisher tandkräm med aktiverat kol är en naturlig och flourfri tandkräm med en frisk smak av mint. Fri från artificiella sötningsmedel, färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel, med ingredienser som ska bleka tänderna på ett naturligt sätt.

Kingfisher tandkräm med aktiverat kol

Jag har länge varit en aktiv användare av Kingfisher’s flourfria tandkrämer eftersom jag tycker att dom fungerar fantastiskt bra. Dom innehåller som nämnt inte några onödiga tillsatsämnen som färgämnen, aromämnen, sötningsmedel eller konserveringsmedel. Dom är inte testade på djur, innehåller inga animaliska produkter och är fria från genmodifierade råvaror. Kingfisher är ett brittiskt varumärke och deras tandkrämer är godkända av det brittiska tandläkarförbundet.

Kingfisher Tandkräm med aktivt kol

Liksom Kingfisher’s övriga tandkrämer är den nya med aktivt kol riktigt behaglig att använda. Tandkrämen rengör effektivt både tänder och tandkött, och har en frisk och mild smak av mint. Den ger inte där brännande känslan av mynta som många tandkrämer ger, men tillräckligt för att lämna en fräsch känsla i munnen efter borstning. Det aktivt kolet i tandkrämen är tillsatt för att bleka tänderna på ett naturligt sätt. Använd en mängd stor som en ärta och borsta tänderna som vanligt.

 

Återförsäljare av Kingfischer tandkräm aktivt kol hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Marie

  Riktigt bra! Supernöjd med Kingfisher.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ett av favoritmärkena när det kommer till tandkräm.

   Svara
 2. Karoline

  Fungerar toppenbra!

  Svara
 3. Annika

  Köper ofta Kingfisher, men denna har jag missat! Ska prova den nästa gång. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Tycker du om andra tandkrämer från Kingfisher, så kommer du absolut inte bli besviken. 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close