Handgjord ekologisk deodorant i krämform

- I samarbete med Naturligdeo -

by Mikaela Bjerring on 29 september, 2015 · 0 comments

in Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Dessa handgjorda ekologiska deodoranter i krämform gör ett utmärkt jobb med att hålla dig fräsch hela dagen. Fria från aluminium, alkohol och onödiga tillsatser. Finns i två varianter – kokos och grapefrukt.


Deodoranterna är gjorda med få och noga utvalda råvaror – en innehållsförteckning som är kort och lättläst. Produkterna är handgjorda med omsorg av Sara Lindahl som började tillverka naturliga deodoranter när hon upplevde att det var svårt att hitta bra ekologiska alternativ på marknaden – produkter som tar hänsyn till både hälsan, djuren och miljön. Deodoranterna är unisex och finns i två varianter, krämdeo grapefrukt och krämdeo kokos.

Ekologisk krämdeo grapefrukt innehåller ekologisk kallpressad kokosolja, ekologisk majsstärkelse, bikarbonat och ekologisk grapefruktolja.

Ekologisk krämdeo kokos innehåller: ekologisk kallpressad kokosolja, ekologisk majsstärkelse, bikarbonat samt ekologisk kallpressad jojobaolja.

Ta en lite klick av deodoranten och smörj in armhålan. Kroppsvärmen från fingrarna gör att kokosoljan i deodoranten smälter, vilket gör den lätt att applicera. Krämdeon fungerar riktigt bra, och jag upplevde att den även klarar dom där dagar då man tenderar att svettas lite extra.

Produkterna finns att köpa på naturligdeo.se

Relaterade inlägg:

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: