Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Handgjord ekologisk deodorant i krämform

av | sep 29, 2015 | Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till naturligdeo.se – 

Dessa handgjorda ekologiska deodoranter i krämform gör ett utmärkt jobb med att hålla dig fräsch hela dagen. Fria från aluminium, alkohol och onödiga tillsatser. Finns i två varianter – kokos och grapefrukt.

Handgjord ekologisk deodorant i krämform

Handgjorda deodoranter från Naturlig Deo 

Dessa deodoranter innehåller få och noga utvalda råvaror – en innehållsförteckning som är kort och lättläst. Produkterna är handgjorda med omsorg av Sara Lindahl som började tillverka naturliga deodoranter när hon upplevde att det var svårt att hitta bra ekologiska alternativ på marknaden – produkter som tar hänsyn till både hälsan, djuren och miljön. Deodoranterna är unisex och finns i två varianter, krämdeo grapefrukt och krämdeo kokos.

Ekologisk krämdeo grapefrukt innehåller ekologisk kallpressad kokosolja, ekologisk majsstärkelse, bikarbonat och ekologisk grapefruktolja.

Ekologisk krämdeo kokos innehåller ekologisk kallpressad kokosolja, ekologisk majsstärkelse, bikarbonat samt ekologisk kallpressad jojobaolja.

Ta en lite klick av deodoranten och smörj in armhålan. Kroppsvärmen från fingrarna gör att kokosoljan i deodoranten smälter, vilket gör den lättapplicerad.  Jag upplever att krämdeon fungerar riktigt bra, även dom där varma och svettiga dagarna.

 

Produkterna finns att köpa på naturligdeo.se

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close