Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly.se –

Mindfulness handlar om medvetenhet och sinnesnärvaro. Det innebär att vara medvetet närvarande i nuet och verklighet så kan man bli friare att välja hur man vill agera på det som händer i tankar, känslor och handlingar i varje ögonblick.

Ljudboken "Mindfulness - Lugn och lycklig"

Ofta blandar vi ihop verkligheten med vår projektioner, tankar och fantasier. Vi är sällan i kontakt med ögonblicket och upplevelsen här och nu. Vi analyserar, förnekar, tolkar och förvränger. Vi maler på om det förflutna och oroar oss inför framtiden. Vi är så upptagna med vad som hänt, och vad som kommer att hända att vi glömmer den omedelbara upplevelsen.

Ljudboken “Mindfulness – Lugn och lycklig” är skapad av Johan Bergstad. 2 CD-skivor fullmatade med övningar som kan guida dig till större medveten närvaro, lugn, lycka och lätthet i livet. Så som livet bör levas varje dag – med närvaro och glädje.

Mindfulness är en gammal och välbeprövad metod som under de senaste 30 åren blivit väl studerat när det gäller att minska stress, få ökad självinsikt och förbättrad koncentrationsförmåga. Genom mindfulness kan man uppleva bättre sömn, ökad fokus, bättre uppmärksamhet, samt bli lyckligare och lugnare. Det är ett bra sätt att bli av med negativa och destruktiva tankar och känslor. Det kan lära oss att lägga energi på det som vi kan påverka och som har betydelse för oss och därmed göra fler medvetna val. Samtidigt blir vi också medvetna om det vi inte kan påverka och släppa taget.

Att öka sin medvetenhet handlar inte om att vi skall sluta vara aktiva i sådant som vi upplever som meningsfullt i våra liv. Det handlar istället om att vi ska vara medvetna om de val vi gör och få klarhet över vad som verkligen är betydelsefullt i vårt liv.

 

Återförsäljare av Mindfulness – Lugn och lycklig hittar du här

 

Här hittar du fler böcker om mindfulness

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Anna J

  Javisst är det viktigt att njuta av varje dag 🙂

  Svara
 2. Martina B

  Nuet är allt vi har 🙂 Jag har läst en hel del om mindfulness och försöker praktisera det varje dag. Jag har lärt mig att stressa och oroa mig mindre. Man kan inte njuta fullt ut av livet om man släpar runt på en massa negativa tankar.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Det gör en sådan enorm skillnad att komma till insikt om att leva större närvaro. 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close