Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly.se – 

När kroppen och hjärnan har svårt att slappna av så kommer det även att påverka sömnen negativt. Man får problem med att somna in och man har svårt att sova en hel natt utan att vakna ett flertal gånger. Ljudboken “Aldrig mer sömnlöshet” kan här vara ett riktigt bra hjälpmedel för den som lider av sömnproblem.

Ljudboken "Aldrig mer sömnlöshet"

Bra sömn är viktigt för vår hälsa och vårt välbefinnande eftersom sömn ger oss vila, återhämtning och bearbetning av dagens händelser och intryck. Vi behöver helt enkelt bra sömn för att må bra och fungera optimalt. “Aldrig mer sömnlöshet” är en ljudbok som ger dig djupgående avslappning och sömninduktion som får dig redo att sova. Den är skapad av Malte Lange som är utbildad NLP-tränare och professionell coach. Till vardags arbetar han med att göra program för personlig utveckling och hälsa som hjälper människor att ändra sina vanor och beteenden. Idag har han hunnit med att skriva ett 40-tal böcker och är en flitigt anlitad föreläsare.

Ljudboken ger dig en djup och effektiv avslappning och sömnhypnos, som kan bidra med att avhjälpa sömnproblem och får dig att lättare somna in och vakna pigg och utvilad. Du får ljudboken i två utgåvor. Rösten är den samma, men du kan välja om du vill ha lugn och avslappnande musik i bakgrunden, eller bara lyssna på rösten. Du kan välja mellan att beställa ljudboken på CD eller ladda ner den direkt på fil.

 

Här hittar du ljudboken “Aldrig mer sömnlöshet

 

Fler populära ljudböcker av Malte Lange hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Sonja L

  Jag jobbar skift och har många gånger svårt att somna… Kanske något som skulle hjälpa mig.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ljudboken skulle absolut kunna vara något för dig. Värt att prova i alla fall.

   Svara
 2. Marja

  Tack för tipset! Känner någon som skulle behöva denna. Ska rekommendera!

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close