Passion för hälsa Blogg

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost, Meds, Happy Green och Shopping4net –

Munkens Bisalva har sitt ursprung från gamla klosterrecept och är tillverkad av oblekt bivax från svenska ekologiska biodlare. En multifunktionell salva med många praktiska användningsområden. Definitivt en sådan produkt som alltid är bra att ha nära tillhands.

Munkens Bisalva

I hudvård är bivax uppskattat för sina mjukgörande och hudläkande egenskaper på torr, narig och sprucken hud. Den fungerar lugnande på känslig och irriterad hud där hudbarriären blivit skadad. Bivax absorberas inte av huden utan ger istället en skyddande hinna mot yttre påfrestningar så som kyla och vind. Täpper inte till porerna, avvisar vatten och bevarar fukt.

Munkens Bisalva kan användas på hela kroppen. Fantastisk på självsprickor, förhårdnader, ömtåliga bebisrumpor, torra läppar, nagelband, händer och fötter. Även mycket användbar vid solsveda, insektsbett, skavsår och blåsor.

Produkten innehåller inget vatten, den är len och mjuk i konsistensen och väldigt dryg. Det fina svenska bivaxet innehåller även bikitt/propolis som bidrar till extra näring och vård. Säljs i burkar om 50 g och i stift om 5 g, vilket är den du ser på bilden.

 

Återförsäljare av Munkens bisalva är bland annat:

 

Relaterade inlägg:

 

8 Kommentarer

 1. Eva-Lena

  Bisalva använder jag ofta, bra för mycket.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja, visst är det en sån produkt som man alltid vill ha hemma.

   Svara
 2. A.W

  Tack för tipset!

  Svara
 3. Åsa

  Den salvan är bra. Använt både originalet och den med ringblomma.

  Svara
 4. Laila

  Den är så bra!

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är den! Mjuk, smidig och återfuktar riktigt bra.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close