Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Raw lingonbollar gjorda av nötter och frukt, smaksatta med antiinflammatoriska kryddor och lingon. Superenkla att göra och vansinnigt goda. Perfekt för att ersätta den där onyttiga fikan med, eller när du behöver en energikick under dagen.

RAW Lingonbollar recept

Detta behöver du till ca 12 st:

Så här gör du:

 1. Börja med att blötlägga cashewnötterna. Skölj nötterna och lägg dom i en skål. Häll på med rumstempererat vatten så de täcks helt och tillsätt ungefär 1 msk havssalt per liter vatten. Täck över med en kökshandduk och låt dom stå i rumstemperatur i cirka 3 timmar. När dom stått sin tid så häller du över dom i en sil och sköljer av dom under rinnande vatten.
 2. Lägg dadlarna och cashewnötterna i en matberedare och mixa tills allt är finfördelat.
 3. Tillsätt övriga ingredienser: kokosolja, vatten, kanel, ingefära, vaniljpulver, kardemumma och lingonpulver. Mixa igen tills du har fått en deg som håller ihop bra.
 4. Rulla bollar av degen. och ställ in dom i kylen i  minst 30 minuter.
 5. Ta ut bollarna och rulla dom i lingonpulver eller sikta över om du tycker att det är lättare.
 6. Förvara lingonbollarna i kylen tills dom ska avnjutas. De går även utmärkt att frysa.

 

Relaterade inlägg:

4 Kommentarer

 1. Kalle

  Blev riktigt sugen nu. 🙂 Får nog prova mig på att göra dom en dag.

  Svara
 2. Emmy

  Ser galet gott ut! <3

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close