Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore – 

Ljuvligt goda hemgjorda chokladtryfflar som dessutom är mycket enkla och snabba att göra. Denna varianten är vegansk och sockerfri, med en djup, fyllig och krämig chokladsmak precis som tryfflar ska smaka.

Veganska chokladtryfflar recept

Detta behöver du (ca 12 st)

Gör så här:

 • Hacka chokladen i mindre bitar.
 • Koka upp kokosgrädden och ta sedan av kastrullen från plattan.
 • Tillsätt den hackade chokladen och kokosoljan till kokosgrädden och rör om tills allt har smält samman till en jämn smet. Vill du smaksätta dina tryfflar så gör du det nu.
 • Ställ in smeten i kylen. Efter ca 30-40 minuter så kommer den att börja stelna. Håll koll på smeten och rör om lite då och då tills den är så pass fast att den går att forma. Gör små tryffelbollar och avsluta med att rulla dom i kakao.
 • Förvara tryfflarna i kylen tills dom ska ätas.

 

Relaterade inlägg:

 

8 Kommentarer

 1. Anja

  Tack för receptet, ser riktigt mumsiga ut!

  Svara
 2. Malin C

  Måste jag bara prova att göra nu till påsk! Tack för tipset. 🙂

  Svara
 3. Karro

  Ser fantastiskt goda ut! 🙂

  Svara
 4. Åse

  Goda och enkla…..allt utom själva rullandet i händerna! Det smälte i handflatan, mycket snabbt!

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja, man få vara snabb. Det lättaste är att nypa till formen och sen rulla dom slätare i kakaon. 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close