Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Boktips! “Fyra årstider i Vegoköket”

av | nov 15, 2016 | Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Recept, Vegansk / Vegetarisk kost | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus.se – 

”Fyra årstider i Vegoköket” är en vegetarisk kokbok anpassad efter årstiderna. Här hittar du massor av inspiration och goda recept för att äta mer grönt och en näringsrikare kost. Lättlagade recept med råvaror som du enkelt hittar i din matbutik. En härlig bok som inspirerar till bättre hälsa och godare mat med hänsyn till både plånboken och miljön.

Boktips! Fyra årstider i Vegoköket

Fyra årstider i vegoköket” är en receptbok skriven av Pia Hall och utgiven av Egmont Publishing. En bok fullspäckad med inspiration för att äta mer grönt och vegetariskt. Så oavsett om du är vegan, vegetarian eller allätare så kan du med bokens hjälp bli inspirerad till många nya, goda och gröna rätter. Har du inte så mycket erfarenhet av att äta vegetarisk så kommer du snabbt inse hur gott och okomplicerat det faktiskt är att laga en välbalanserad vegetarisk eller vegansk måltid. Du hittar även en mängd recept som är laktosfria och glutenfria.

Boken innehåller närmare 150 recept som är anpassade efter säsong. Snabblagade måltider för hektiska vardagar och festliga middagar som kommer att imponera på din familj och vänner. Du hittar även en mängd mättande mellanmål och läckra desserter. Genom att äta mer efter säsong när råvarorna är som bäst så blir det både godare, mer ekonomiskt och klimatsmart.

Under varje recept hittar du också energiberäkning i kcal och näringsberäkning per portion av makronäringsämnena: protein, fett och kolhydrater. Perfekt för den som vill ha koll på sitt energiintag, få i sig mer protein eller dra ner på kolhydraterna. För till motsats till vad många tror så är det inte svårt att äta proteinrikt även om man äter vegetariskt. Allt fler väljer att äta mer vegetariskt av både av etiska och av hälsomässiga skäl. Oavsett om du väljer det ett par dagar i veckan eller på heltid så bidrar det till hälsan, miljön och djurens välmående.

 

Återförsäljare av boken ”Fyra årstider i Vegoköket” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Kerstin

  Verkar vara en väldigt bra bok. 🙂 Ett bra julklappstips med.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja, en riktigt bra receptbok som blir en perfekt julklapp. 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close