Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Boktips! Receptboken “Hälsodrycker”

av | apr 12, 2018 | Blogg, Böcker om hälsa, IFD - Antiinflammatorisk kost, Kost, Recept | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus – 

Receptboken “Hälsodrycker” skriven av Anna Ottosson är en bok full av glädje, hälsa och inspiration. Välsmakande recept på hälsosamma drycker från världens alla hörn som bjuder på en fröjd för både kropp och själ.

Boktips! Receptboken "Hälsodrycker"

Med hjälp av boken “Hälsodrycker” så kan du på ett gott och roligt sätt införa mer hälsa i din vardag genom näringsrika drycker. Vitaminvatten, kombucha, hälsotonics, buljonger, smoothies, shots och mycket mer. Alla välsmakande och utan socker, sötningsmedel eller onödiga tillsatser. Här kan du lära dig göra lemonad utan socker, en hälsosam slush på bara några minuter och energishots som kommer att förändra din dag.

I boken höjer författaren Anna Ottosson inte bara din medvetenhet om kostens betydelse för hälsan, utan bjuder dessutom på exotiska och uppfriskande smaker som kommer att få dina smaklökar att dansa. Som sagt, härlig inspiration som gör att du på ett enkelt och smidigt sätt kan införa lite mer hälsa i din vardag genom goda drycker som gör gott för både kropp och själ.

 

Återförsäljare av boken “Hälsodrycker” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Karin B

  Tack för tipset! Låter som en härlig bok. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Varsågod! Ja, en riktigt härlig bok som man blir glad och inspirerad av. 🙂

   Svara
 2. Anja

  Jag har den och kan starkt rekommendera den!

  Svara
 3. Eva

  Riktigt bra bok!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close