Boktips! ”Stora Stretchboken”

by Mikaela Bjerring on 26 december, 2016 · 2 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Muskler – Skelett – Leder, Träning, Vardagsmotion

Att införa stretching som ett dagligt underhåll av kroppen kan bidra till en bättre muskelbalans. Det kan även ge smidigare och mer avspända muskler, bättre hållning och ökad kroppskontroll. Stora stretchboken av Kristian Berg är ett värdefullt verktyg för den som vill lära sig stretcha på rätt sätt och ta del av fördelarna det kan ge.

Stora Stretchboken - Att lära sig stretcha
I ”Stora Stretchboken” tar författaren Kristian Berg bland annat upp om hur regelbunden stretching kan bidra till ökad styrka, minskad smärta och bättre smidighet. Stretching kan även användas för att förebygga skador och ge dig bättre muskelbalans. Han poängterar att man inte ska stretcha hur som helst. Felaktig teknik kan göra stretchingen meningslös eller direkt skadlig. Därför är det viktigt att förstå varför man stretchar och hur man ska stretcha en viss muskel för att det ska ge ett bra resultat.

I boken ingår 40 kompletta övningar för hela kroppen tillsammans med anatomiska illustrationer som gör det lätt att förstå hur man ska gå till väga. Vidare innehåller boken även muskelfakta, teori, övningar och beskrivningar av vanliga problem i rörelseapparaten och vad du kan göra för att åtgärda problemet. Genom att utföra stretching som en daglig rutin kan du underhålla din smidighet och styrka. Det kan helt enkelt hjälpa dig att få en bättre kontroll över din kropp.

Återförsäljare av ”Stora stretchboken” hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Micke januari 4, 2017 kl. 11:32

Riktigt bra bok!

Svara

2 Mikaela Bjerring januari 5, 2017 kl. 10:56

Kan inget annat än hålla med!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: