Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus.se –

Att införa stretching som ett dagligt underhåll av kroppen kan bidra till en bättre muskelbalans. Det kan även ge smidigare och mer avspända muskler, bättre hållning och ökad kroppskontroll. Stora stretchboken av Kristian Berg är ett värdefullt verktyg för den som vill lära sig stretcha på rätt sätt och ta del av fördelarna det kan ge.

Boktips! "Stora Stretchboken"

I “Stora Stretchboken” tar författaren Kristian Berg bland annat upp om hur regelbunden stretching kan bidra till ökad styrka, minskad smärta och bättre smidighet. Stretching kan även användas för att förebygga skador och ge dig bättre muskelbalans. Han poängterar att man inte ska stretcha hur som helst. Felaktig teknik kan göra stretchingen meningslös eller direkt skadlig. Därför är det viktigt att förstå varför man stretchar och hur man ska stretcha en viss muskel för att det ska ge ett bra resultat.

I boken ingår 40 kompletta övningar för hela kroppen tillsammans med anatomiska illustrationer som gör det lätt att förstå hur man ska gå till väga. Vidare innehåller boken även muskelfakta, teori, övningar och beskrivningar av vanliga problem i rörelseapparaten och vad du kan göra för att åtgärda problemet. Genom att utföra stretching som en daglig rutin kan du underhålla din smidighet och styrka. Det kan helt enkelt hjälpa dig att få en bättre kontroll över din kropp.

 

Återförsäljare av “Stora stretchboken” hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Micke

    Riktigt bra bok!

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close