Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Chiapudding med nypon och bipollen

av | feb 19, 2015 | Blogg, Ekologiskt, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Laktosfritt, Livsmedel, Recept, Superfoods | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Chiapudding är något som du snabbt kan röra ihop och smaksätta efter eget tycke. Genom att tillsätta lite olika superfoods så höjer du dessutom näringsvärdet markant. Här följer ett recept på chiapudding med strandnypon och bipollen.

Chiapudding med nypon och bipollen

Detta behöver du:

Gör så här:

Blanda ihop samtliga ingredienser i en liten skål förutom bipollen. Ställ därefter in skålen i kylskåpet under minst två timmar eller över natten så att chiapuddingen får stå till sig och chiafröna hinner svälla. Toppa med bipollen och gärna bär eller frukt när den ska serveras.

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Maria Wik

  Gott! Älskar chiapudding 🙂

  Svara
 2. Sandra

  Ska prova 🙂

  Svara
 3. Sabina

  Mums! Chiapuddig är gott och mättar bra.:)

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Ja, både gott och mättande samtidigt som det gör gott för magen.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close